Songwriters Gezocht


47 Advertenties Gevonden in "Songwriter Gezocht"

Singer / songwriter wanted for an own work pop rock band in Maastricht. Advanced bass player, guitarist and drummer are already available. Zanger (es) / tekstschrijver gevraagd voor een eigen werk pop rock band in Maasticht. Ervaren bassist, gitarist en drummer zijn al aanwezig. Voor meer info... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker renementen op 02-02-2023, 120 keer bekeken.

Hallo lezer, Korte inleiding. In de vele bands waarin ik speelde had ik altijd een schrijfmaatje om samen nummers te componeren. Of samen met de hele band. Meestal langs de weg van improvisatie. Heel vaak was het de synergie die het nummer liet onstaan. Ook na vele jaren was ik het sjouwen van... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 25-01-2023, 185 keer bekeken.

Hallo Allemaal, Ik ben een 30 jarige Singer/songwriter en ik ben opzoek naar een producer die ook Jazz/Folk kan produceren. Mijn ambitie is om het professioneel aan te pakken. Dus ben jij een producer die samen een ep/album wil uitbrengen waar beide namen op vernoemd worden stuur mij dan een... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker jazzyfairy op 29-12-2022, 172 keer bekeken.

Coverband Marigold is op zoek naar een te gekke frontman. Iemand die muzikaal is en als persoon goed in de groep past. Onze formatie bestaat uit: drummer, bassist (backing vocals), toetseniste (backing vocals), gitarist (backing vocals), gitarist/toetsenist en zangeres. We repeteren iedere... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker guidogeh op 03-10-2022, 53 keer bekeken.

Wij, drummer en bassist (vijftigers) zijn op zoek naar bandleden, zanger(es) slaggitaar en keyboard, die heel graag reggaemuziek willen spelen. We willen covers spelen en zelf nummers componeren . Als we zover zijn willen we onze liefde voor reggae natuurlijk delen met optredens. Heb je hier heel... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Nieuw-Vennep (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Reggae.nl op 24-09-2022, 47 keer bekeken.