Songwriters Gezocht

33 Advertenties Gevonden in "Songwriter Gezocht"

Hoi! Ik ben Jorden , 28 jaar en woon in Sprang-Capelle en ik hou van muziek maken. Ik heb een auto en vind het geen probleem om te reizen voor muziek. Toen ik 7 was ben ik begonnen met gitaarspelen en muziek zit sinds toen altijd al in mijn hart. opzoek naar een zanger of zangeres, of iemand die... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Sprang Capelle (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jorden903 op 08-01-2024, 118 keer bekeken.

Hi Singer of Songwriter! Gitaarbegeleiding nodig bij je songs? Ben je zo iemand met veel muzikale ideeen? Muziek en zang live samen toch altijd specialer dan van youtube of spotify. Als het je leuk lijkt om een keer met een gitarist te spelen kom ik graag met jou in contact. Mocht je vragen hebben,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 30-12-2023, 153 keer bekeken.

Hallo! Ben jij, net als ik, op zoek naar een muzikale partner voor het schrijven en opnemen van eigen muziek? Zou je, naast Engels of Nederlands, ook in het Limburgs dialect willen schrijven? Heb je de mogelijkheid om, bijvoorbeeld via Jamulus, digitaal met elkaar samen te spelen, of sta je open om... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker fwiep op 08-11-2023, 119 keer bekeken.

Ik (Kevin, 33) zoek gevorderde muzikanten (ik speel 17jr inmiddels) die in zijn voor een originele band met eigen werk. Ik schrijf zelf veel muziek. Heb ook al erg veel aan materiaal klaarliggen, maar sta er vanzelfsprekend voor open samen wat nieuws op te bouwen. Ik woon in omgeving Den Bosch,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Bosch E.O. (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin T op 14-10-2023, 221 keer bekeken.

Hoi muzikanten! Mijn naam is Berry 39 jaar en maak muziek onder de naam Mister Berry. Ik maak pop/rock liedjes in het Nederlands. Ik doe alles in principe alleen. Om het niveau wat omhoog te brengen, ben ik op zoek naar een partner. Liefst iemand die zelf liedjes schrijft Als je ook nog gitaar kunt... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker misterberry op 09-10-2023, 226 keer bekeken.

Eerlijk ik hou van en heb een hekel aan liedjes schrijven. Ik snap niet hoe mensen zo een lied uit hun pols schudden. Het is bij mij bloed zweet en tranen en vaak geef ik het vroegtijdig op. Toch, kan het ook heel leuk zijn. Daarom zoek ik iemand die samen met mij wil schrijven en composeren. In... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nicky op 20-08-2023, 417 keer bekeken.

Eerlijk ik hou van en heb een hekel aan liedjes schrijven. Ik snap niet hoe mensen zo een lied uit hun pols schudden. Het is bij mij bloed zweet en tranen en vaak geef ik het vroegtijdig op. Toch, kan het ook heel leuk zijn. Daarom zoek ik iemand die samen met mij wil schrijven en composeren. In... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nicky op 20-08-2023, 211 keer bekeken.

Ik ben een man creatief en handig met een snelle denk tank, en nu 2 jaar aan het zingen en schrijf mijn eigen songs nu 2 jaar met veel creativiteit. Ik begon met het wijzigen van bestaande nummers in mijn eigen tekst. En ook Schijf ik nieuwe nummers die nog niet bestaan. Of een bestaande... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Magicdenni op 27-07-2023, 195 keer bekeken.