Synth/tweede-stemmert zoekt band! (Tilburg)

Synth/tweede-stemmert zoekt band!

In Overige Muzikanten Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Maarten91 op 23-11-2022, 224 keer bekeken.

Goeiendag! Ik maak nu een jaar of 15 muziek (begonnen met gitaar), hoofdzakelijk voor mezelf, maar zing ook in een koor (Happy hartkoor in Vught, mocht je interesse hebben om happy hardkoor liedjes te zingen op festivals drop dan een berichtje!). Qua zang ben ik zeker niet goed genoeg voor een eerste stem, maar denk wel voor tweede!

Sinds kort speel ik ook synthesizer (MicroKorg, bekend van vele 80's new wave platen), en het lijkt me heel gaaf om dat te gebruiken in een band. Ik sta open voor erg veel muziek. Liever niet louter tranentrekkers. Als ik op dit moment een batterij artiesten zou moeten noemen wiens muziek ik wel zou willen maken, zou het Arctic Monkeys/Daft Punk/Eefje de Visser/M83/Naked and Famous/MGMT/Alt-j zijn. Maar nogmaals, vind heel veel tof. Veel wel in de richting indie/pop/rock/melodieus electronisch/spiriwiri. Ik woon zelf in Tilburg Reeshof, ben 30 jaar, en ben erg mobiel. Leeftijd van de bandgenoten maakt me niet veel uit!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

7 Nation Army met Synth