Overige Muzikanten zoekt Band

54 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band"

Hey! Ben jij een bandje/solo artiest en wil je je muziek professioneel op laten nemen? Heb je al tracks opgenomen en wil je deze professioneel laten mixen & masteren? Wil je les of ondersteuning krijgen in het gebruiken van verschillende muzieksoftware? Ik bied verschillende dingen aan, ook op... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Komainu Studios op 16-04-2024, 30 keer bekeken.

Een stel mooie songteksten zoeken muzikanten om tot muziek gemaakt te worden. Ik begeleid een heel leuke man van 73 met dementie, Fer. Hij heeft de toneelacademie gedaan en heeft prachtige nederlandse songteksten geschreven. We zijn nu samen op zoek naar muzikanten die het leuk zouden vinden om die... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Koenemeloen op 21-03-2024, 47 keer bekeken.

Voor een project zoek ik muzikanten die samen met mij op een podium willen staan om de solo nummers van John Lennon te laten horen aan het publiek. Jarenlang heb ik in verschillende bandjes gespeeld met de doorsnee Rock & Roll en Blues nummers. Voorheen was ik de frontman van The Sixtie-Four. Ik... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker motivemotley op 29-02-2024, 46 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Daan, een 21-jarige geluidstechnicus. Op het moment volg ik een opleiding tot live sound engineer en heb ik een muziekstudio in Capelle aan den IJssel. Ik ben op zoek naar een band waarvoor ik het geluid kan doen. Ik ben nog niet in het bezit van een eigen PA-systeem en tafel, maar heb... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DaanFletterman op 07-02-2024, 67 keer bekeken.

Wil je jouw muziek opnemen in een omgeving die jou inspireert? Dan ben ik er voor voor jou! De mobiele studio komt naar jou toe, waar je je ook het meest op je gemak voelt. Of het nu in je eigen huiskamer, oefenruimte of garage is, of op een bijzondere locatie, ik zorg ervoor dat jouw muziek tot... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Elke gemeente (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Martin Nordlys op 06-02-2024, 52 keer bekeken.

Elektrisch Gitarist zoekt muzikanten uit de buurt om intieme rustige muziek te maken. Een beetje jazz-achtig, improvisatie, zang is ook leuk. Het maakt mij niet uit of je toetsen of triangel speelt, ik zoek naar plezier en creativiteit. En of het om covers of originele liedjes gaat, vindt ik ook... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Joostbakker op 05-02-2024, 56 keer bekeken.

Hey! Ik ben Frank, 22 jaar oud en ik ben al bezig met muziek als singer-songwriter sinds ik 14 jaar oud was. In overleg met mijn zangcoach erachter gekomen dat ik mijn ambitie als performer net een level hoger wil tillen. Daarvoor heb ik uiteraard wel een band nodig die committed, fun and creative... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fraenkerd op 13-12-2023, 276 keer bekeken.