Overige Muzikanten zoekt Band

52 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band"

Hoi allen :), Mijn naam is Serena, ik ben 34 en woonachtig in Amsterdam. Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan de popprijs Amsterdam echter ligt het muziek maken op dit moment stil en ik ben dus eigenlijk opzoek naar nieuwe bandleden om eigen muziek mee te maken en daarmee op te treden. Ik haal... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker ser1989 op 12-07-2024, 49 keer bekeken.

Hallo ik ben wouter (21) en ik ben op zoek naar een band of mensen om een band mee te vormen. Ik speel al 9 jaar piano, ik ben eerst begonnen met klassiek en ik heb mezelf daarna gestort op pop en jazz muziek, voornamelijk is improviseren mijn ding maar ik kan ook uit de voeten met bladmuziek.... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Wouterjan op 11-07-2024, 36 keer bekeken.

Hoi Allemaal Om een beetje bezig te blijven met bluesmuziek zoek ik (beginnende) muzikanten om af en toe eens mee te jammen. Als het er een klik is kan er gekeken worden naar meer. Eigen inbreng en improvisatie is mogelijk. Ik ben opzoek naar blues mensen die er ook van houden om dat te spelen.... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Rosmalen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bluesy op 27-05-2024, 105 keer bekeken.

Hallo allemaal! Ik ben een ervaren multi-instrumentalist en afgestudeerd in contrabas aan het conservatorium. Ik ben op zoek naar een serieuze, professionele en leuke band om samen geweldige muziek te maken en live te spelen! Ik spreek Nederlands, Engels en Italiaans. Laten we samen iets moois... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker osman.meyredi@gmail.com op 05-05-2024, 93 keer bekeken.

Hey! Ben jij een bandje/solo artiest en wil je je muziek professioneel op laten nemen? Heb je al tracks opgenomen en wil je deze professioneel laten mixen & masteren? Wil je les of ondersteuning krijgen in het gebruiken van verschillende muzieksoftware? Ik bied verschillende dingen aan, ook op... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Komainu Studios op 16-04-2024, 57 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Zoekt Band"