Overige Muzikanten zoekt Band


54 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band"

Hallo allemaal, Ik ben marco 23 jaar uit lemmer. Ik ben opzoek naar mensen voor een band. Ik zing al zolang ik me kan herinneren en speel sinds een jaar of 3 gitaar, op gitaar kan ik wel wat maar ben nog lang niet goed(vooral in improvisatie niet) zingen moet ik zeggen dat ik dat wel vele malen... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Lemmer (Friesland). Geplaatst door gebruiker Marco zethof op 18-03-2023, 52 keer bekeken.

Boek een workshop ukelele met je team, familie of vriendengroep! De ukelele is een zeer toegankelijk instrument met een vrolijk geluid. Doordat hij maar 4 snaren heeft, is het spelen van een aantal akkoorden eenvoudig te leren. In 2 uur tijd leer je de beginselen van het ukelele spelen en je speelt... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker De muziekjuffrouw op 26-02-2023, 30 keer bekeken.

Hi, mijn naam is Matthijs, 23jaar en speel al aardig wat jaren gitaar, speel ook bas en ben op zoek naar mensen om een band mee te beginnen. Heb een beetje podium ervaring en ook in wat bandjes gezeten maar het is helaas nooit iets serieus geworden. Ik wil ook zelf gaan schrijven. Bands/artiesten... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Matthijs Kuipers op 06-02-2023, 113 keer bekeken.

Hoi ik ben Merlijn ( 17 jaar ) Ik ben op zoek naar een leuke band of muzikanten om een band mee te vormen. Plezier staat voorop maar ik wil mezelf ook muzikaal verder ontwikkelen. Mijn voorkeur gaat naar Blues, Rock en Metal, maar ik sta ook open voor andere stijlen. Heb je interesse, laat dan maar... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Merlijn van Minderhout op 26-01-2023, 168 keer bekeken.