Overige Muzikanten zoekt Band in Brabant

10 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band in Brabant"

Hoi Allemaal Om een beetje bezig te blijven met bluesmuziek zoek ik (beginnende) muzikanten om af en toe eens mee te jammen. Als het er een klik is kan er gekeken worden naar meer. Eigen inbreng en improvisatie is mogelijk. Ik ben opzoek naar blues mensen die er ook van houden om dat te spelen.... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Rosmalen (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bluesy op 27-05-2024, 43 keer bekeken.

Hi, mijn naam is Finn, 21 jaar en woon in Breda. Ik speel nu 4 jaar gitaar met veel passie, een instrument bespelen is misschien wel het mooiste wat er is. Ik heb nooit iets zelf geschreven maar ook dit wil ik graag proberen. Ik speel vooral rock/metal van alle jaren, maar ik vind het ook niet erg... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Finn Slijt op 04-10-2023, 100 keer bekeken.

Hoi ik ben Merlijn ( 17 jaar ) Ik ben op zoek naar een leuke band of muzikanten om een band mee te vormen. Plezier staat voorop maar ik wil mezelf ook muzikaal verder ontwikkelen. Mijn voorkeur gaat naar Blues, Rock en Metal, maar ik sta ook open voor andere stijlen. Heb je interesse, laat dan maar... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Merlijn van Minderhout op 26-01-2023, 274 keer bekeken.

Geluidstechnicus zoekt band met live optredens Zit bas de gitaar in weg in de geluidsmix , komt de zang niet tot zn recht in band mix. Goede EQ instellingen op de mixer kan een rockband lekker laten rocken of een duo een mooi warm en helder geluid geven. Van soundcheck tot live het geluidsmixen en... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in WestBrabant (Brabant). Geplaatst door gebruiker sterrena3 op 29-09-2022, 311 keer bekeken.