Overige Muzikanten Gezocht in Zoetermeer

2 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Zoetermeer"

Hoi, ik ben op zoek naar een geluidsman voor feesten en partijen vaak is het optreden, 1 x of 2 x een half uurtje en soms is het even een pauze plaatje draaien tussen de 2 setjes, ik ben op zoek naar iemand met een eigen setje! die dat neerzet voor de artiest ! zodat die alles hoef te zingen, wel ben ik op zoek na iemand met kennis, van geluid, en zijn spullen dik op orde heeft, met het juiste apparatuur ,met draadloos microfoon bv ULXD, en een in-ear minimaal shure PSM 300 of PSM 900 pb mij... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peterzoetermeer op 07-12-2023, 99 keer bekeken.

Hoi ik ben Lwai (23). Ik speel nu ongeveer een jaar bas. En ben nu opzoek naar bandleden om een band op te richten. Ik luister zelf naar onder andere Red Hot Chili Peppers, Elvis Presley, Metallica, Nirvana en Ed Sheeran. Ik zoek nog een lead singer, een gitarist, drummer, enzovoort tussen de 18 en 25 jaar. Het lijkt me leuk om bekende nummer te spelen en eigen nummers te schrijven. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mail naar: lwai.o.idries@gmail.com. Groet... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Lwai op 24-02-2022, 82 keer bekeken.

Meer "Overige Muzikanten Gezocht" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!