Muzikanten voor band gezocht (Dokkum)

Muzikanten voor band gezocht

In Overige Muzikanten Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Lievestuurman op 24-04-2023, 119 keer bekeken.

Hoi hoi :))

Mijn naam is Lieve en ik zing. Ik heb afgelopen jaar op de HKU gestudeerd en ga volgend jaar naar de academie voor popcultuur. Ik ben op het moment op zoek naar een drummer, bassist(e), gitarist(e) en pianist(e) om een band te vormen. Heb je al wel wat ervaring, ben je tussen de 16 en 23 jaar oud, en zou je graag met andere muzikanten wat serieuzer willen spelen? Dan ben jij misschien wel wat wij zoeken! Het lijkt me leuk om in de zomer van 2024 op meerdere festivals te spelen en zo wat ervaring in het vak op te kunnen doen. Ik schrijf zelf muziek, die ik met een band graag verder zou willen uitwerken, maar daarnaast lijkt het me ook leuk om covers te gaan spelen. Mijn focus ligt dan toch wel op pop met af en toe wat (glam)rock er doorheen, denk aan: Davina Michelle, Maneskin, Taylor Swift, enz. Hieronder een linkje naar mijn TikTok met wat van mijn werk, mocht dit je leuk lijken.

Denk je nou, dit past helemaal bij mij? Stuur dan een mailtje naar lievelove2004@gmail.com met je ervaring en als je het leuk vind een stukje waar je een nummer speelt! Let me knowww :)

Leeftijdscategorie: tot 20 jaar