Gitarist/producer wilt jazz/soul band oprichten (Utrecht)

Gitarist/producer wilt jazz/soul band oprichten

In Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker QioF op 17-06-2023, 140 keer bekeken.

ik ben een gitarist die ongeveer nu al 2 jaar speelt en die 19 jaar is. voorderest ben ik ook al jaren lang gespecialiseerd in produceren en rappen. ik ben ook goed bekend met het zakelijk aspect van de muziek industrie. ik wil een jazz/soul band starten in de regio Utrecht en daar zoek ik gemotiveerde muzikanten voor. denk hierbij aan nummers/artiesten zoals : James Brown it's a mans world, Sade is it a crime?, Bill Withers ain't no sunshine when she's gone, kool and the gang summer madness.

jazz is voor mij heel breed dus ik hou zo wat wel van alles qua jazz. gevoelig, duister, rustgevend ik vind het allemaal wat hebben. voorderest ben ik ook zwaar geïnteresseerd in hiphop, reggae en R&B. nummers in deze genres schrijven, maken en optreden lijkt mij ook heel leuk. het doel van de band moet zijn om nummers te creeren die een ziel hebben en je een bepaald gevoel geven zoals: mysterieus, nostalgisch, emotioneel, vrolijk en ontspannen. jammen is natuurlijk leuk alleen het is ook wel de bedoeling om iets te creëren en te delen aan de wereld door middel van o.a. optredens en song/instrumental releases.

ben je een muzikant met een beetje dezelfde muziek smaak die met voorkeur uit Utrecht komt ( of woont ) en lijkt dit je wat?
stuur me dan een appje via dit nummer: 0685566162