Slaggitarist zoek rockband (Doetinchem)

Slaggitarist zoek rockband

In Gitarist Zoekt Band in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JasperHebbink op 01-06-2023, 196 keer bekeken.

Slaggitarist zoekt rockband!

Al vele jaren speel met veel genoegen gitaar op mijn zolderkamer, maar nu is het toch echt tijd om het oefenhok en daarna het podium op te gaan. Ik heb al redelijk wat ervaring in bands, maar de echte doorbraak moet nog komen!
Het liefst speel ik als slaggitarist een dienende rol in de band. Sinds 2 jaar heb ik nu ook zangles dus voor enkele zanglijnen of backing vocals loop ik ook zeker niet weg.
Mijn voorkeur ligt bij een band die rock 'n roll maakt. Dat mogen eigen nummers zijn, maar ook covers. Rock 'n roll is wat mij betreft heel breed van All Time Low tot AC/DC en van Rise Against tot Green Day. Het gaat mij erom herkenbare nummers te spelen die een zaal op zijn kop kunnen zetten. Maar ook een goed popliedje met een herkenbare gitaarsound ga ik ook niet uit de weg.

Lijkt het jou leuk om mij aan je band of nieuw project toe te voegen stuur mij dan een bericht dan kunnen we kijken of het muzikaal klinkt.