Zanger/tekstschrijver zoekt muzikanten, stijl indie/folk/alternative (Utrecht)

Zanger/tekstschrijver zoekt muzikanten, stijl indie/folk/alternative

In Gitarist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker ThibautC op 27-08-2023, 102 keer bekeken.

Ik ben een tekstschrijver/zanger, 29 jaar, en op zoek naar een aantal muzikanten in omgeving Utrecht, in een beetje dezelfde leeftijd, om een alternative/indie/folk georiënteerd groepje te beginnen. Kan in een standaardopstelling met gitaar/bas/drums maar alleen een paar gitaren zou ook kunnen, aankijken waar het naartoe gaat. Handig als het niet te uitgebreid wordt qua bezetting. Ik speel zelf gitaar en kan ook wat piano maar wil me het liefst focussen op zang.

Ik haal zelf heel veel inspiratie uit een band als The National, maar denk breder bijvoorbeeld ook aan Nick Cave, The War on Drugs, Lou Reed, Lloyd Cole, The Doors, The Killers, en meer singer-songwriter achtige artiesten als Van Morrison, Paul Simon, Nick Drake en CSNY.

Ik wil focussen op het maken van een setje nummers waarmee we snel wat kunnen gaan optreden om het uit te proberen, en dan verder gaan. Ik heb genoeg teksten klaarliggen om muziek bij te schrijven, ook akoestische demo’s. Liever wat simpelere muziek waar meer gevoel in zit dan hele complexe arrangementen, waarbij veel materiaal nodig is, etc. ;)

Laat wat van je horen als dit je wat lijkt, of bijv. al met een groepje in deze stijl bezig bent en op zoek naar een zanger, dan spreken we een keer wat af. Zie Soundcloud voor een stemimpressie.

Meer Gitaristen Gezocht in Utrecht:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!