Gitaristen Gezocht in Oldenzaal


2 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Oldenzaal"

Om een nieuwe start te maken zoeken wij voor Ranja en de Rietjes een extra gitarist die ook een aantal nummers wil zingen. Eventueel een solo kunnen spelen is een pré. Wij maken muziek uit de periode 1955-1970 en bestaan uit 3 zangeressen, een zanger, een gitarist, een drummer en een bassist. Onze leeftijden variëren van 50+ tot 80 jaar. Oefenruimte en installatie zijn aanwezig. We oefenen op donderdagavond en treden af en toe op. E-mailadres: ranjaenderietjes@gmail.com Nummers die we... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Ranja en de Rietjes op 23-02-2023, 82 keer bekeken.

Gezocht ervaren sologitarist voor een coverband uit Oldenzaal, wij spelen voornamelijk jaren 60-70-80 muziek. De band bestaat momenteel uit een basgitarist en slaggitarist, toetseniste,drummer, 3 backing/lead vocals. Wij repeteren iedere zaterdagmorgen van 10.00-12.30 uur in een vaste repetitieruimte in Oldenzaal. Als de band weer voltallig is dan streven we naar af en toe een optreden. De huidige bandleden zijn 50-60+ en aan enthousiasme ontbreekt het ons zeker niet. Wil jij ons komen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker jan griemink op 18-02-2023, 88 keer bekeken.