Gitaristen Gezocht in Zwolle

6 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Zwolle"

Wij zijn Junkyard Rosie; een groep van 5 gelijkgestemde muzikanten met de ambitie een classic rock show neer te zetten van het hoogst haalbare niveau. We delen een liefde voor classic rock en en willen ons publiek mee op reis nemen door 4 decennia aan iconische rockhits. Wij zoeken nog een tweede... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Junkyard Rosie op 09-07-2024, 79 keer bekeken.

Hallo Wij zoeken voor onze country/indorock en Indonesische nummers band een slag/solo gitarist We oefenen in Wanneperveen of in Steenwijk op de woensdagavond We bestaan momenteel uit Zanger en zangeres bassist drummer en toetsenist ,allen met ruime ervaring ,mocht dit je aanspreken kun je me... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Renne W op 30-01-2024, 190 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Jeffrey Kroonenberg ik ben 28 jaar en een begingen screamer / grunte. Ik zou graag een band oprichten zo als Ensiferum. Hiervoor zoek ik: 2 gitaristen 1 drummer 1 bassist 2 clean / achtergrond zangers / zangeressen Ik zelf wil eigen teksten gaan schrijven Maar eerst even covers van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker brokensoul op 18-07-2023, 271 keer bekeken.

Wij zijn UnPoise, Nu nog een duo van een bassist en een gitarist/zangeres. Wij zoeken een lead-gitarist. Onze dynamiek is heel gemoedelijk en vol met humor. De bassist en ik zijn goede vrienden, daarom willen we graag een gezellig iemand die lekker in de groep valt. Wij vinden inzet en interesse... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker UnPoise op 30-06-2023, 529 keer bekeken.

Gitarist gezocht rond Zwolle! Ik zoek een gitarist voor een bandje om wat projecten mee te doen ( covers/eventueel zelf liedjes schrijven) We zijn allemaal rond de 16/17 jaar oud en wonen in Zwolle! Wij hebben nog geen vast genre maar spelen vooral rock/indie/metal Stuur een berichtje als je... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Juliaaa op 05-10-2022, 233 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Zwolle"