The Radiators zoeken een gitarist (Giethoorn)

The Radiators zoeken een gitarist

In Gitarist Gezocht in Giethoorn (Overijssel). Geplaatst door gebruiker The Radiators op 11-04-2023, 551 keer bekeken.

The Radiators (Nederpop & Classic Rock) zoeken een gitarist.

In verband met de teruglopende beschikbaarheid van onze gitarist (gitaardocent ArtEZ, eigen duo en studio/sessie-klussen) zijn wij op zoek naar een lead gitarist voor The Radiators. Onze huidige gitarist blijft beschikbaar als back-up gitarist.

We zoeken een energieke podiumpersoonlijkheid die bij voorkeur ook nog eens kan zingen. Voor beroepsmuzikanten: we gaan voor de optredens. Repetities beperkt & functioneel. We zijn nadrukkelijk geen oefenhokband. Voor het instuderen van het Radiators standaardrepertoire zijn we uiteraard wel beschikbaar.

We werken ondertussen ook aan een project waarmee we na de zomer op pad willen: The Radiators spelen De Dijk. Dit betreft een (theater)programma van anderhalf uur dat naast, of in aanvulling op, de reguliere optredens kan worden geboekt.

Bezetting The Radiators: zang, gitaar, drums, toetsen, bas + blazers: sax & trompet. Boekingen en optredens verlopen rechtstreeks. We beheren dus onze eigen agenda en we spelen alleen als we een volledige bezetting kunnen toezeggen.

Meer informatie over The Radiators kun je vinden op de website www.theradiators.nl of op ShowBird. Bij interesse graag een e-mailtje naar info@theradiators.nl, we nemen dan contact met je op.