Nina's Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist (Alkmaar)

Nina's Kitchen zoekt zanger, gitarist, toetsenist

In Gitarist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 10-02-2024, 131 keer bekeken.

Hoi!

Leuk dat je onze advertentie leest. Wij zijn Nina's Kitchen, bestaande uit Bart op drums, Guido op bas, Peter op gitaar en natuurlijk Nina, frontwoman en zang. Maar er is nog ruimte voor meer!

In de huidige formatie zijn we intussen een paar maanden bijeen. We bouwen al een aardige setlist, maar input hierbij is altijd welkom. Om je een idee te geven: onze muziek varieert van Rage against the Machine tot aan Bon Jovi, van Nirvana tot aan The black Keys, en van Judas Priest tot aan Maneskin. Het zit dus met rake rockpunches en de nodige grunge vooral in de rockhoek. Behalve juweeltjes van toen en nu hebben we ook eigen nummers die we overigens nog verder willen uitwerken en aanvullen.

We willen een breder, vollediger geluid. Mooiste zou zijn de mix van zanger en gitarist of toetsenist aangezien we ook daarnaar op zoek zijn. Dus als je naast gitaar spelen ook over een fijne stem beschikt, heeft dat een extra voorkeur, maar dat is nou ook niet meteen allesbepalend. Want betreft pur sang het aandeel op gitaar zoeken we iemand die samen met onze gitarist leads en solo’s echt kan neerzetten. Het gaat echt om een samenspel waar energie en plezier in zit. Daarmee worden ook klassiekers uit bijvoorbeeld het muzikale oeuvre van Iron Maiden ineens een stuk meer mogelijk. Of vul maar aan!

Voorkeur leeftijdscategorie hebben we niet zozeer. Wijzelf zitten in die van veertig, neigend naar de vijftig, maar ben je nou een stukje jonger of ouder is dat helemaal prima. Interesse? Stuur ons een bericht!

Nina's Kitchen