Gitaristen Gezocht in Alkmaar

5 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Alkmaar"

Hi! Wij zijn een cover/feestband aan het samenstellen in de regio Alkmaar. Nu nog op zoek naar een gitarist en een bassist die van alles wilt/kan spelen. Denk vooral aan de genre pop/rock en andere echte feesthitjes etc. (andere genre is dus ook mogelijk). Ben je niet bang om wat te bewegen op het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker kayleev op 09-06-2024, 77 keer bekeken.

Hoi hoi Wij ervaren drummer 42, ervaren bassist 42 en beginnend zangeres 25 zoeken een gitarist(e) voor onze nieuwe band We willen een mix van traditionele blues tot moderne r&b (met echte instrumenten) maken Zodat we maken wat we leuk vinden en toch wat kunnen pakken voor de hedendaagse smaak Denk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Guiness op 17-02-2024, 259 keer bekeken.

Hoi! Leuk dat je onze advertentie leest. Wij zijn Nina's Kitchen, bestaande uit Bart op drums, Guido op bas, Peter op gitaar en natuurlijk Nina, frontwoman en zang. Maar er is nog ruimte voor meer! In de huidige formatie zijn we intussen een paar maanden bijeen. We bouwen al een aardige setlist,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Peter75 op 10-02-2024, 336 keer bekeken.

Drie senioren muzikanten, toetsen, slaggitaar en percussie (conga's, bongo's, cajon) zijn op zoek naar een sologitarist in de regio Alkmaar. Doel: gezellig muziek maken (alles mag niets moet) in een breed repertoire w.o. Engelstalig, Latin, maar ook Nederlands. Optreden niet meer, tenzij.. Oefenen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker apru op 07-04-2023, 453 keer bekeken.