U2-Tribute ‘Zoo Station’ zoekt gitarist (Tilburg)

U2-Tribute ‘Zoo Station’ zoekt gitarist

In Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker mrbassman1974 op 06-02-2024, 105 keer bekeken.

Omdat onze gitarist heeft aangeven tijd en energie tekort te komen zijn we voor onze U2-tributeband zijn we op zoek naar een gitarist die in de huid van The Edge wil kruipen.

Er staat een mooi repertoire van tegen de 30 nummers waaronder de meeste U2-klassiekers aangevuld met een aantal pareltjes waarmee we liefst op korte termijn weer het podium op willen, maar daarvoor hebben we dus jou nodig! Als we de alles eenmaal weer lekker aan het rollen hebben willen we minimaal repeteren, zeg eens per maand, voor de routine en voor bijvoorbeeld het instuderen van een nieuw nummer. Verder willen we gewoon weer lekker het podium op. Denk aan festivals, kroegen, evenementen etc. Als er wat optredens kort op elkaar zitten repeteren we misschien nog wel minder. Het aantal optredens gaat in overleg maar we denken zelf aan gemiddeld eens per maand.

Zoo Station komt uit Brabant en als we repeteren zal dat ergens in de regio Tilburg/Waalwijk/Den Bosch zijn. We zijn geen directe lookalike band (dat doen we met een knipoog) maar gaan wel voor de sound. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om met in-ears te spelen. Leeftijd van de huidige bezetting is tussen 45 en 55 maar heel belangrijk is dat niet. Motivatie wel!

Heb jij interesse om onze nieuwe Edge te worden en samen met ons zoveel mogelijk U2-liefhebbers te pleasen? Bel of mail dan voor meer informatie of om kennis te komen maken.