Female Fronted Metalband zoekt Leadgitarist (Tilburg)

Female Fronted Metalband zoekt Leadgitarist

In Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker TimvdH op 10-01-2024, 124 keer bekeken.

Female fronted metalband met eigen werk zoekt leadgitarist om live optredens mee te doen op basis van de twee bestaande albums en het meedenken over nieuw materiaal voor volgende albums.

Wij zijn End of the Dream, en zoeken een leadgitarist die onze huidige setlist zich snel eigen kan maken. Wij repeteren 2x per maand op zaterdag van 10.00 tot 13.00 in Tilburg. Wij zijn een band bestaande uit drummer, toetsenist, ritmegitarist, bassist en zangeres in de leeftijd 25-35 jaar.

Onze huidige leadgitarist gaat wegens ziekte stoppen, en wil eventueel de optredens die al staan nog meespelen indien de voorbereiding van een nieuwe gitarist op zich laat wachten.

Check onze albums All I Am en Until You Break op Spotify of YouTube om in te schatten of je de leadpartijen op je wil nemen! Neem daarna zsm contact met mij op om een auditie in te plannen.

P.S. voor onze standaard setlist is een 7-string guitar nodig! Die hoef je niet halsoverkop te halen als je die niet hebt (er valt wel te sleutelen aan de setlist) maar uiteindelijk zal dat wel nodig zijn!

Mvg
Tim van den Hooven
06-44109961
timvdhooven93@gmail.com

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

End of the Dream - Until You Break