Slag gitarist met zangstem zoek allround coverband. (Helmond)

Slag gitarist met zangstem zoek allround coverband.

In Gitarist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker live-muziek op 02-02-2023, 263 keer bekeken.

Hallo,

Ik (slag gitarist met zangstem en 50+) zou me graag willen aansluiten bij een allround coverband.

Zelf sta ik al vanaf mijn 15de op het podium met vele honderden optreden aan ervaring en heb vooral allround top40 in de breedste zin van het woord gespeeld voor de hobby maar ook als semi-prof muzikant en als DJ.

Ik ben een slag gitarist elektrisch en akoestisch en kan ook makkelijk een tweede of derde stem zingen en 1, 2 of 3 nummers lead zingen is ook geen probleem. Ik ben beslist geen solo gitarist maar ik kan wel een simpele gitaar solo spelen maar voor echte snelle solo werk moet ik helaas afhaken.

Mijn gitaar en zang set-up is dik in orde alles prof spul en ik werk het liefste compleet in-ear. Ik kan op het podium zowel verstrekt als onversterkt spelen.

Aan het soort optredens denk ik aan privé feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen, en dit 15 tot 25 keer per jaar. Meer of minder mag ook in onderling overleg. Ik heb zelf een uitgebreid netwerk en kan aan betaalde boekingen komen. Verder beschik ik eventueel ook over een PA tot 200 personen en een kleine lichtshow.

Dus zoeken jullie een ervaren (slag) gitarist met zangstem, laat dan wat horen en wie weet spreken we elkaar dan binnen kort.

Mijn max repetitie afstand is +/- 50km vanaf Helmond of als er 1 of twee keer per maand wordt gerepeteerd mag het ook wat verder zijn. Voor optredens maakt de afstand niets uit.

Ik hoor graag van jullie.
Groet Kees.