Startende coverband zoekt gitarist (Smilde)

Startende coverband zoekt gitarist

In Gitarist Gezocht in Smilde (Drenthe). Geplaatst door gebruiker rpslot op 12-10-2023, 147 keer bekeken.

Hallo daar,

Gitarist(en) gezocht die zich goed kunnen vinden in vele soorten mainstream muziek, als ritme- en als leadgitarist. Kennis van akoestische gitaar is zeker welkom, maar wij zullen voornamelijk muziek spelen met elektrische gitaren erin.
Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen.

Wij als drummer, 19, en bassist, 18, willen graag een nieuwe coverband opstarten, en hierbij willen we graag meer leden hebben. Het idee is om een grote band te hebben met een drummer, bassist, zanger/zangeres, gitarist(en), toetsenist(en), en blazers. Het idee is dat we hier later misschien mee kunnen optreden.

Wij zoeken eigenlijk alle bovenstaande muzikanten die zich specialiseren in deze instrumenten (behalve drums en bas), en die ook al ervaring hebben. kennis van muziektheorie is niet nodig, zolang je maar accuraat originele nummers kan naspelen, met het juiste geluid & feel.

Wij spelen graag Nederpop, Pop, Rock, Ska, New Wave, en meer. Maar wij willen graag muziek spelen van bands zoals Doe Maar, Supertramp, The Scene, Dire Straits, The Police, Men At Work, Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Boston, Fleetwood Mac, Queen, en nog meer. We staan voor veel open, maar we willen het wel redelijk mainstream houden.

Doordat wij wat jonger zijn, zoeken wij ook mensen rond onze leeftijd. Vanaf 16 tot 30 jaar lijkt ons nog comfortabel.

Wij zijn woonachtig in Leek, maar wij repeteren in Smilde. Als je vervoer hiernaartoe kan regelen dan zijn wij tevreden. Ophalen en terugbrengen in overleg.

Stuur gerust een emailtje of bericht op whatsapp als je interesse hebt of als je vragen hebt.

-Robin

06 82676245
rpslot@gmail.com

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!