Gitaristen Gezocht in Emmen

3 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Emmen"

Hoi allemaal. Wij " De Piratenrakkers ' uit Emmen zijn op zoek naar een gitarist. Het liefst iemand met podium ervaring. Wij zijn een opstartende feestband Genre: Piratenmuziek We willen wekelijks gaan repeteren. Lijkt het jou leuk om je bij ons aan te sluiten, laat dan een berichtje achter. Hopelijk tot horens Groetjes Sandra... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Sannie op 14-07-2024, 47 keer bekeken.

Gitarist gezocht! De Rockstieren, een prettig gestoorde boerenrock en lol band uit omgeving Emmen zoekt een solo/slaggitarist. Het liefst tussen 30 en 50 jaar oud en niet te ver van Emmen wonende. 1x in de week repeteren op donderdag in Barger Compascuum. Optredens door het hele land met maar 1 doel: de tent moet... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker DannyRockstieren op 29-10-2022, 351 keer bekeken.

Beste solo-gitaristen en basgitaristen van Nederland, Wij (de groep in oprichting) zijn bezig met het zoeken naar een sologitarist en een basist die onze gelederen willen komen versterken. Het betreft hier om een dialectgroep, waarbij we o.a nummers van Normaal spelen, maar de nadruk ligt wel op het brengen van eigen invloedrijke en krachtige nummers. Op dit moment valt er niet zo heel veel nog te zeggen op het hierbovenstaande gegeven na. We zijn een nieuwe groep, die graag gaat schrijven,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker tempory op 02-10-2022, 199 keer bekeken.