Gitaristen Gezocht in Coevorden

3 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Coevorden"

Hallo, wij zijn sinds 2003 The Oxford Miners uit Coevorden. Wij zoeken een (ervaren) gitarist die zowel slag- als sologitaar kan spelen. Onze stijl: pop en rock. We spelen zowel eigen nummers als covers. Ben je geïnteresseerd, laat het ons weten! Groeten, Stefan (bas/zang), Peter (zang/toetsen) en Hugo (drums).... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Coevorden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker sspiekman op 20-11-2023, 66 keer bekeken.

Beste mensen, Wij zijn voor de band SKIP nog op zoek naar bandleden die de setup compleet kunnen maken. Op dit moment bestaan we uit een drummer, gitarist en een bassist. We zijn op zoek naar een tweede gitarist en een vocalist, waarbij we voorkeur geven aan iemand die zowel clean en ruw kan zingen (grunten/screamen). Qua muziekgeluid kan je SKIP zien als een mix van hardrock, metalcore/post-hardcore en shoegaze. Denk aan invloeden van bands als Loath, Deftones en Periphery. We hebben op dit... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Coevorden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Wietse.Kelder op 03-05-2023, 102 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Richard , 24 jaar en ben opzoek naar iemand om gewoon lol mee te hebben, tejammen en ervaring mee uit tewisselen. Zelf speel ik al gitaar vanaf mijn 12e. Altijd veel geoefend en gespeeld en de vinger techniek zit er goed in. Maar .....de laatste jaren en vooral maanden heel weinig de gitaar opgepakt wegens nieuw werk, nieuw huis en gewoon druk met van alles en nog wat. Ben het gitaar spelen weer aan het oppakken en zoek iemand om gewoon mee tejammen en lol te hebben op een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Coevorden (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Richard lenarts op 01-04-2023, 134 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Drenthe

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!