Gitaristen Gezocht in Assen

7 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Assen"

Hey hallo, GMachine is op zoek naar een leadgitarist en zanger(es). We zijn een startende band voorzien van Drummer, bassist, en slaggitarist en oefenen op de Maandagavonden in Smilde Nummers die we tot nu toe op de playlist hebben staan: Paranoid (Black Sabbath) Whole lotta Rosie ( AC/DC) Rockin'... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker GerritvL op 17-07-2024, 47 keer bekeken.

Hey hallo! Ben jij een enthousiaste: Zanger/zangeres Lead gitarist of, Slag gitarist ? Mooi, dan zoeken wij jou! Marco(Basgitaar) en ik(drummer) hebben besloten om een band te beginnen, Genre: Rock en metal! Naam: GMachine, goed onthouden ???? Denk aan nummer van onder andere Tool, AC/DC, King... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker GerritvL op 20-05-2024, 153 keer bekeken.

We zijn een drummer en zanger met veel ervaring en willen een John Mellencamp Tribute band starten. Doel: mooie muziek maken en plezier. We zijn 50+, serieus en ervaren maar niet commercieel. Wel met het doel om regelmatig op te treden. Regio Drenthe. We zoeken gitaristen, bassist en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Martin v S op 14-04-2023, 187 keer bekeken.

Goed lopende CCR tribute band zoekt solo gitarist. Onze huidige gitarist moet wegens gezondheidsredenen stoppen met spelen. Wij treden ongeveer 10 tot 12 x per jaar op in feest tenten of in de grotere zalen. Repeteren doen we eigenlijk niet. Als de set van 1,5 uur er in zit dan is repeteren niet... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Ccr revival op 04-03-2023, 399 keer bekeken.

Hallo gitaristen, wij zijn een Rock Cover band bestaande uit 4 ervaren muziekanten. We zijn opzoek naar een ervaren 2e gitarist die een duo wil vormen met onze andere gitarist. Ons repertoire bestaat uit klassiekers van: Deep Purple, Judas Priest, Thin Lizzy, Whitesnake, maar ook bands van deze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Ayotte76 op 26-09-2022, 457 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Assen"