Drummer zoekt band die wilt groeien (Rotterdam)

Drummer zoekt band die wilt groeien

In Drummer Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nyltje op 19-05-2023, 307 keer bekeken.

Muzikantenbank
Zoek(en) jullie/jij een ervaren drummer rondom Rotterdam met een professionele insteek en willen jullie als band groeien? Dan kom ik graag een repetitie meedoen om te kijken of we bij elkaar passen! Zowel muzikaal gezien als vriendschappelijk, een goede klik is net zo belangrijk. ;)

Afgelopen jaren heb ik veel energie gestoken in een band (LinkedOut), helaas is deze band uit elkaar gegaan en ben ik sinds een half jaar 'bandloos'. Nu heb ik de kracht weer verzameld om te zoeken naar een nieuwe band die er professioneel in staat.

Professioneel, maar natuurlijk ook met veel lol, een band is tegelijk ook een goede vriendschap. Optredens regelen, efficiënte repetities, ontwerpen voor logo aanvragen, merch designen, financiën beheren enz. Ik zie het zo dat een band een groeiend, creatief bedrijfje is met heel veel passie voor muziek.

Zelf drum ik zo'n 11 á 12 jaar en speel ik ook zo'n 3 á 4 jaar bass (hierin heb ik beide les). 3 jaar geleden begon ik professioneler te denken als muzikant en na corona kon ik dat wat meer in de praktijk brengen. Ik wil graag van muziek mijn beroep maken, ik wil dus graag nog meer leren over muziek, de muziekindustrie en mensen daarin.

Ik vind het het lekkerst om te grooven en mensen te zien 'stank-facen'/headbangen op funk, funk-rock, rock, hard rock. Dat is waar mijn voorkeur ligt, maar ik ben ontzettend benieuwd naar wat voor muziek jullie maken en wellicht spreekt die style mij heel erg aan (dit heb ik vaak genoeg gehad). Ik heb ervaring in breed spectrum rock, soul/rock, funk-rock, metal (heavy t/m metalcore), een beetje jazz en punk. Naast die groove hou ik ook van odd time signatures en samenspel/improvisatie (on stage!).

Stuur me vooral een berichtje als dit klinkt alsof ik bij jullie pas! Stuur me ook bij twijfel alsnog een bericht, dan merken we tijdens het jammen gauw genoeg of er een klik is! :)

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar