Drummer zoekt Band in Utrecht


14 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Utrecht"

Beste muzikanten, Sinds 2009 drum ik met veel plezier. Af en toe heb ik in bandjes gespeeld, maar nu de laatste jaren alleen voor mezelf. Ik speel graag allerlei genres wat niet te makkelijk is voor de drummer, van jazz tot progressieve metal. Ik heb nu ook al 2,5 jaar drumles waar ik altijd leuke... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker op 30-05-2022, 530 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Jurrian. Ik ben 21 jaar oud. Ik ben een fanatieke drummer, die de hele dag het liefst muziek aan het maken is (als dat kan). Ik studeer en werk in Utrecht. Ik ben opzoek naar een band / groep om muziek te maken. Ik vind zowel covers als zelfgeschreven muziek vet om te drummen!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Jurharm op 02-05-2022, 505 keer bekeken.

Hoi, ik ben Sil (14 bijna 15), ik drum al zo'n 10 jaar. Al die tijd heb ik les gehad dus ik heb wel een klein beetje ervaring. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar in een bandje gezeten dus ook daar heb ik wat van geleerd. Dat bandje is opgehouden en nu ben ik opzoek naar iets nieuws. Onderaan... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Sil_b op 17-03-2022, 182 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een beginner drummer die een band zoekt. Ik heb zin om rock, metal en latin. Ik zoek een paar gezellig mensen, zoals een gitarist en een bassist, met wie ik fun kan hebben. Beide covers en composeren zijn goed voor mij. Ik woon in Hilversum. Dus is het gebied Gooi/Utrecht bereikbaar... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker goliveira op 29-01-2022, 327 keer bekeken.

Hi, hier een beginnende drummer uit Utrecht, op zoek naar muzikanten/band om mee te jammen en wat covers te doen. Beginnend, maar wel lekker bezig al zeg ik t zelf. Heb een voorkeur voor t hardere 90s alto werk (zegt genoeg over mijn leeftijd) bv foo fighters, ratm, maar ik sta open voor diverse... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Drumhavik op 01-08-2021, 452 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Zoekt Band Utrecht"