Drummer zoekt band! (Alkmaar (regio))

Drummer zoekt band!

In Drummer Zoekt Band in Alkmaar (regio) (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker MPvanderSteen op 28-11-2022, 603 keer bekeken.

Hi!

Ik zoek een band waarin lekker spelen en optreden net zo belangrijk is als lachen en relaxen. Ik ben 40 en woon in Heerhugowaard, ik huur momenteel een oefenruimte met opslag in Alkmaar waarin we eens in de twee weken op bijv. donderdagavond zouden kunnen oefenen. Als dat niet lukt dan zoek ik een band met eigen oefenruimte zodat ik mijn eigen drumkit kan neerzetten. Eigen gear en vervoer is ruimschoots aanwezig.

Eigen werk of covers vind ik beiden tof en ik sta open voor heel veel muziekstijlen zoals pop, bluesrock, indie, stoner (het hoeft niet het zware werk te zijn!), ik speel alleen liever geen symph.metal, jazz of reggae :-) Ik speel- en luister graag rock (grunge uit de 90's, 00's en daarna) en diverse soorten metal. Verder luister ik veel naar prog (TOOL, Porcupine Tree etc.). Ik kan ook een beetje overweg met dubbele pedalen. Ik speel inmiddels 13 jaar, heb drumles gehad en heb band- en optreedervaring.

Leeftijd en man/vrouw/X heeft voor mij geen voorkeur.

Mail me!