Drummer zoekt band / muziekanten (Gassel (bij Cuijk))

Drummer zoekt band / muziekanten

In Drummer Zoekt Band in Gassel (bij Cuijk) (Brabant). Geplaatst door gebruiker JanBosch op 09-08-2023, 71 keer bekeken.

Hallo lezer(s)! Ik ben een 22 jarige drummer uit Gassel (Noord Brabant, randje Gelderland) en ik ben op zoek naar een band.
Genrenamen zijn mijn sterkte niet, maar ik ben geïnteresseerd in Grunge (en verschillende minder extreme metal subgenres waar ik de skills net niet voor heb).
Vanaf jongs af aan drum ik al en ik speel ook al een flinke tijd in een klein lokaal orkest. Een band lijkt mij toch anders. Iets persoonlijker, iets meer vrijheid, muziek waar ik ook naar kan luisteren, etc.
Hoewel iets zwaardere muziek mij aanspreekt, kan ik meer gevoelige stukken ook waarderen. Ook kan ik met bepaalde 'vreemde' maatsoorten omgaan: 7/8 en 5/4 zijn persoonlijke favorieten. Geef Soundgarden en Alice in Chains de schuld daarvoor.
Ik heb helaas geen demo's om te laten horen, sinds de garage niet bepaald een studio is. Er is daar wel meer dan genoeg ruimte voor een hele band, dus er kan daar gerepeteerd worden.

Dus, als het klinkt dat ik een toevoeging aan jullie band kan zijn, of als je gewoon met mij wil jammen, stuur me een berichtje!

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!