Drummer zoekt Metalband (Sneek)

Drummer zoekt Metalband

In Drummer Zoekt Band in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker WillemijnL op 03-04-2023, 187 keer bekeken.

Hallo, Ik ben Willemijn en ik ben een meer dan 10 jaar ervaren vrouwelijke metal drummer uit FRYSLÂN!

Ik zit nu in de huidige band Solenoïde waar we vooral de genre Hardcore Punk Metal spelen. Ik ben er zelf ook een Hardcore Metal fan maar mij leek het eigenlijk leuker om in nog een bandje te zitten die bijvoorbeeld de genres: Melodische Metal, Metalcore, Heavy Metal, en Folk Metal spelen.
Heb niet echt een voorkeur naar een Metal genre maar het liefst wil ik nummers spelen die wat op de bands: Trivium, Children Of Bodom, Amon Amarth, Ensiferum, Testament, Arch Enemy, Fear Factory, Meshuggah, Lamb Of God en As I Lay Dying lijken.

Ik ben dus opzoek naar een gezellige band (het liefst compleet) die een grote passie voor muziek en hun instrument hebben en eens in de week muziek willen maken.

Om het nog even te zeggen, Ik speel wel met dubble bass drum. Dus je hoeft je niet druk te maken over of ik wel snel genoeg drum ;)

Dus als je opzoek bent naar een drummer (in dit geval een vrouwelijke) die van heftige muziek houd, en tevens ook nog met dubble bass drum kan spelen. Then I am the one you are looking for!

Mijn Spotify: https://open.spotify.com/user/31yswrvilff2zlrpwzee627anqee?si=f88d6d4ec2be4e79

Leeftijdscategorie: 18 tot 25

Contact:
Telefoon: 0648890579
Email: willemijnleenstra@hotmail.com
Insta: metalheadwl










Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar