Drummer gezocht in Leiden (Leiden)

Drummer gezocht in Leiden

In Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Eelco Slierendrecht op 24-12-2023, 131 keer bekeken.

Ik zoek een drummer voor mijn Cosmic Blues project The Torrents of Spring die uit de omgeving van Leiden komt, tussen de 30-50 is en liefst tweede stem of koortjes kan zingen. Het doel is 10-15 maal per jaar optreden en op een later moment album opnames.

Ik heb zo’n 20 eigen nummers, plus een hand vol covers, klaarliggen. Sommige zijn al eens als akoestisch duo of als trio opgenomen maar nu wil ik afstand nemen van het drie/vier minuten song format en deze nummers gebruiken als basis voor live jams.
Repetities zijn woensdagavond in het Muziekhuis in Leiden, waar ik ook opslagruimte heb voor instrumenten. (drumkit is aanwezig, kick en cymbals kunnen daar gehuurd worden)

Dus speel jij net zo makkelijk een jazzy ballad, een country shuffle, strakke soul ritmes als classic rock grooves en ben jij op zoek naar een (nieuw) muzikaal avontuur check dan de nummers die ik al opgenomen heb en mijn “Cosmic Origins” playlist op Spotify.
Bevalt wat je hoort, stuur mij dan een berichtje.

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

"The Gap" (live), nog met oude percussionist en bassist