Indie-rockband zoekt nieuwe drummer en (2e) gitarist (m/v, 18-25) (Leiden)

Indie-rockband zoekt nieuwe drummer en (2e) gitarist (m/v, 18-25)

In Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker benvanvlliet op 14-07-2023, 212 keer bekeken.

Hai! Wij zijn Daydream Motel, een indie-rockband uit de omgeving Leiden. Op dit moment bestaan we uit: Dilisha (zang, 25), Maurits (gitaar, 22), en ikzelf (Ben, 21) op de bas. We zijn nu hard bezig met het schrijven van ons eigen materiaal en willen ons daar nog meer op gaan focussen. We spelen geen of nauwelijks covers,en zijn dit ook niet echt van plan.
Voor de drummer/drumster zijn we op zoek naar iemand die graag eigen inbreng geeft en die ook mee kan denken over de structuur van de nummers. Eigen gear en vervoer daarvoor is wel een pluspunt, na de zomervakantie willen we ook wat meer werk gaan maken van gigs. In de oefenruimte waar we repeteren (in Leiden) is er altijd een drumstel beschikbaar. Verder moet je vooral lekker enthousiast zijn! We zijn echt serieus bezig met muziek maar willen er daarnaast natuurlijk ook een leuke tijd van maken.
Voor de gitarist zijn we opzoek naar iemand die zowel lead als rhythm kan spelen, en voor beide partijen zelf ook stukken kan schrijven. Backing vocal is een pré, maar geen must. Qua equipment is er altijd een versterker aanwezig, overige spullen kan je natuurlijk zelf meenemen.
Voor beide muzikanten maakt het niet zo uit waar je muzikaal het meest georiënteerd in bent. Wij 3 hebben ook allemaal een compleet andere invloed, maar dat willen we juist gaan vormen tot een mooie sound. Onze gitarist heeft vooral veel classic rock invloeden, onze zangeres heel veel verschillende invloeden en ikzelf vooral punk.
We proberen elke week (na de zomervakantie zal dat ook echt weer zo zijn) te repeteren in een gave oefenruimte in Leiden.
Mocht je interesse of vragen hebben, stuur dan even een appje naar *0610385437* en dan komen we er vast wel uit!
Rock on!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar