Drummer gezocht poprock / soul band (Tilburg)

Drummer gezocht poprock / soul band

In Drummer Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker MIEKSofficial! op 05-02-2024, 129 keer bekeken.

GEZOCHT
DRUMMER en BASSIST VOOR POPROCK/SOUL BAND

Hey, wij zijn MIEKS. Nog steeds zijn wij op zoek naar een bassist en drummer! Afgelopen jaar hebben we mooie shows kunnen spelen en zijn we momenteel bezig met de opnames voor onze debuut EP (en vervolg platen).

We zijn een vrij nieuwe band uit omgeving Tilburg. Ons genre is rock met een vleugje soul. Ik, Mieke, ben de draaiende motor hierachter en schrijf de liedjes, ben de leadzangeres en heb de regie in handen. Enthousiast, eerlijk en passie vol.

Aangezien onze drummer en bassist de werkzaamheden naast andere projecten niet meer konden combineren zijn wij dus op zoek naar een enthousiaste bassist en drummer om ons te komen versterken.
Momenteel staat er nog niet veel muziek van ons online aangezien we midden in debuut opnames zitten, maar de promo is denk ik wel veelzeggend over ons act (see below!). Ik geef graag de gelegenheid aan mijn bandleden om mee verder te arrangeren en de songs mee te finetunen. Dit gebeurd tijdens repetities maar ook tijdens opname sessies waarbij we je hulp dus ook graag willen vragen.
De eerste boekingen van komend jaar (waaronder ook eigen shows) zijn binnen dus we hebben jullie hard nodig vol enthousiasme, zoals de rest van de band is ????

Hieronder zal ik wat info over onze band plaatsen, en zal ik kort aangeven waar we onder andere naar op zoek zijn:
* graag te combineren naast eventueel werk/muziekprojecten
* enthousiast
* in staat mee te werken aan opnames (evt thuis opname zou fijn zijn, niet verplicht)
* goede drive en enthousiasme zodat we ons product dit jaar (MIEKS dus) goed van de grond krijgen met een hechte band en we op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen
* Ervaring vereist
* Ready voor auditie
* Inzetbaar voor het komende project (EP en plaat) en niet dat we over een half jaar weer nieuwe mensen moeten zoeken ????
* verwachten dat je netjes bent met afspraken maken en response richting band
* Repetities zijn op donderdag, zeker niet wekelijks, vaker eens in de drie weke