Startup cello ROCKband zoekt drummer (Eindhoven)

Startup cello ROCKband zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnT op 29-05-2024, 115 keer bekeken.

Hoi!

Mijn zusje (22, elektrische Cello) en ik (28M, elektrische gitaar) zijn op zoek naar een drummer om samen een rockband mee te vormen.

Cello is misschien niet het eerste instrument waar je aan denkt bij rockmuziek, en dat is precies waar ons enthousiasme begint! Met weinig voorbeelden ontstaat de kans om een compleet eigen stijl te ontwikkelen. We laten je graag een paar samples horen.

De focus ligt bij ons op dit moment dan ook bij experimenteren, maar op termijn willen we ook kleine optredens uitvoeren. We schrijven graag onze eigen muziek en zullen dus minder met het maken van covers bezig zijn.

We hebben enkele ideeën over stijl en opstelling maar staan nog vrijwel aan het begin van ons traject. Op dit moment zijn we op zoek naar een combinatie van Muse (bv. New Born) en Sum 41 (bv. Skumf*k): "Rockmuziek met klassieke invloeden" of "Hoge tempo's en hoge emotie". We streven daarbij naar een (vaste) opstelling van: Drums, cello, gitaar en basgitaar. Dat betekent dus in de eerste plaats muziek zonder zang. We denken eraan af en toe gastmuzikanten uit te nodigen als aanvulling op deze opstelling. Onze wekelijkse sessies bestaan voornamelijk uit jammen, schrijven en experimenteren.

Band of jamervaring is niet nodig. Kom gerust een keer vrijblijvend meespelen!

Groeten,
Martijn

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar