Drummers Gezocht in Eindhoven

19 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Eindhoven"

Hoi! Mijn zusje (22, elektrische Cello) en ik (28M, elektrische gitaar) zijn op zoek naar een drummer om samen een rockband mee te vormen. Cello is misschien niet het eerste instrument waar je aan denkt bij rockmuziek, en dat is precies waar ons enthousiasme begint! Met weinig voorbeelden ontstaat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnT op 29-05-2024, 115 keer bekeken.

Looking for musicians interested to cover pop / jazz / solo material. There's a separate ad for base and piano. References: Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Billy Joel, Annie Lennox, Hooverphonic. Potentially 2 sets of people able to mix and match if we aim for commercial gigs. No age preference.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Acia op 28-04-2024, 120 keer bekeken.

Sepia is op zoek naar (semi-) ervaren muzikanten in regio Eindhoven. Opnames in de studio zijn al in volle gang en er is genoeg materiaal voor in de toekomst. Creatieve input is natuurlijk altijd welkom. De muziek gaan we natuurlijk ook naar een live-setting brengen. Enthousiast? Neem direct... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sepia op 06-04-2024, 150 keer bekeken.

Wij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bazz68 op 11-03-2024, 258 keer bekeken.

Wij zij een enthousiast koor van ca. 55 leden, mannen en vrouwen. Leeftijd vanaf 50 jaar. Ons repertoire is gevarieerd, pop, gospel, etc. We zijn op zoek naar een eerste drummer die samen met ons komt repeteren op dinsdagavond van 20.00u tot 22.00 u in Eindhoven. We treden ca. 6 x per jaar op. Ons... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marcelis op 10-01-2024, 215 keer bekeken.

Hee, Wij zoeken een drummer voor ons black metal projectje genaamd Torngarsuk. Zijn rond de 20 en super gezellig. Bijgevoegd aan het bericht is een demo van recent nummer. Wij zijn gesitueerd in Eindhoven, en spelen op zondagmiddag. Interesse? Stuur een mailtje :)... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Torngarsuk op 20-10-2023, 132 keer bekeken.

Hi Rhythm king! Ben jij de drummer die wij zoeken? Ben jij een dynamische drummer die strak is in de timing, lekkere grooves kan wegtikken, creatief is en mee wilt schrijven aan eigen werk? Dan zoeken we jou!!! Wij zijn een trio songwriters die serieus aan de weg timmeren om mooie songs te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Joepguitar op 10-08-2023, 253 keer bekeken.