Drummers Gezocht in Bergen op Zoom

3 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Bergen op Zoom"

Wij zijn Betonmol, een semi-akoestische driekoppige band (zanger/gitarist, gitarist en bassiste). Het zou leuk zijn als hier een drummer bij komt (die eventueel ook percussie doet voor de akoestische settings). We spelen covers en zijn bezig met eigen werk. Denk bij covers aan Alice in Chains, Chris Cornell, Pearl Jam/Eddie Vedder, Counting Crows, Radiohead. We repeteren ongeveer 1 keer per week 's avonds in BoZ. We hebben geen vaste oefendag, dus het is handig als je flexibel bent daarin.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker doremi op 06-12-2023, 39 keer bekeken.

Wij (bassist en zangeres) willen weer een band beginnen of bij een bestaande band aansluiten. Onze wens is om 1 tot 2 keer per maand op te treden en 1 keer per 14 dagen te repeteren en thuis alles uit te zoeken zodat de nummers op de repetitie vrijwel gelijk lopen. Qua repertoire willen we nummers spelen van de jaren 70 tot nu, met als specialiteiten Level 42, Kate Bush, Toto, Heart, Tears for Fears en Duran Duran. We zoeken daarom dus muzikanten die op een behoorlijk hoog niveau kunnen spelen.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker hans.42 op 12-11-2022, 186 keer bekeken.

Hoi kun je een beetje leuk drummen ? Wij zijn op zoek naar een drummer die onze band wil versterken. We zijn een band met het volgende profiel : we zijn als muziekkanten al een tijdje bezig. We zijn van middelbare leeftijd en we vinden het leuk om wekelijks bij elkaar te komen om (als jij ook aansluit) met 5 man muziek te maken. Beetje rock en top 40 werk. Onze ambitie is om zo nu en dan op te treden. Heb je zin om te kijken of het wat voor je is dan hoor ik dat graag. Je reactie graag naar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker hans J pardaan op 23-05-2022, 440 keer bekeken.

Meer "Drummers Gezocht" regio Brabant

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!