Drummers Gezocht in Roermond

5 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Roermond"

Hey! Wij 3en- 2 gitaristen en bassist zoeken een drummer voor onze slepende rockband. Wij zijn in de opstartfase. Denk aan liedjes als, Mary Janes last dance van Tom Petty en Almost cut my hair van crosby. Op termijn willen we graag eigen liedjes maken. En natuurlijk veel optreden! Keertje zin om... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker LuukBand op 29-07-2023, 207 keer bekeken.

Beste, Mijn naam is Anouk Gerritsen (18) komend uit Susteren. Samen met mijn band Private Storage zoeken wij een drummer. BIOGRAFIE: Private Storage is een rockband met fire. Ze maken catchy rocknummers met een vleugje blues. Ze hebben sterke live-performance en nemen iedereen mee in hun nummers.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Private Storage op 13-02-2023, 253 keer bekeken.

Hey, wij zijn een rockband en zijn op zoek naar een nieuwe drummer. We spelen eigen nummers en covers. Hierbij moet je denken aan jaren 60 tot en met jaren 90 hardrock, alternatieve rock, en meer, zolang het maar rockt. Interesse of vragen? Stuur een berichtje.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Jamm op 13-11-2022, 264 keer bekeken.

Een startende pop-punk band (momenteel bestaand uit een gitarist (Julian, 21) en Zangeres (Anna, 19)) zijn op zoek naar een drummer en bassist in Limburg. Het liefst iemand die tussen of rondom Sittard en Weert woont (Wij zijn ook bereid te reizen). Met muzikale invloeden van o.a. My Chemical... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker Annastatia op 31-10-2022, 135 keer bekeken.

Wij zijn Velozza uit Roermond. Vorig jaar hebben we een album en clip uitgebracht. We willen hier graag weer het podium mee op. Wij zijn hiervoor op zoek naar een drummer om de band weer compleet te maken. Check ons ook op Spotify, Youtube, Facebook, Insta en nog andere kanalen. Interesse? Neem... Lees meer »

Drummer Gezocht in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker BillPowers op 18-04-2022, 91 keer bekeken.