Drummers Gezocht in Heerlen

5 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Heerlen"

Hey drummer! Ik (zanger/gitarist) en bassist, beiden uit Parkstad, zijn op zoek naar een drummer (voorkeur 30-40 jaar, maar jonger of ouder is ook bespreekbaar) die zin heeft om een band te vormen met eigen muziek. In de basis even met z’n drieën, maar wellicht uiteindelijk een vierde persoon... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Frankuitar op 22-11-2023, 33 keer bekeken.

Beste, Mijn naam is Anouk Gerritsen (18) komend uit Susteren. Samen met mijn band Private Storage zoeken wij een drummer. BIOGRAFIE: Private Storage is een rockband met fire. Ze maken catchy rocknummers met een vleugje blues. Ze hebben sterke live-performance en nemen iedereen mee in hun nummers.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Private Storage op 13-02-2023, 210 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een nieuwe drummer om de line-up compleet te maken. Door Corona kwam helaas veel stil te staan en door omstandigheden hebben we afscheid moeten nemen met onze drummer. Er zijn weer optredens en evenementen waar we ook deel aan kunnen nemen! We hebben opnames, eigen muziek en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Rpangelov op 05-09-2022, 99 keer bekeken.

Ik ben voornemens een nieuwe percussie sambagroep op te starten (het hele plan ligt al klaar) waarbij ik op zoek ben naar muzikanten/drummers die los willen gaan op instrumenten maar daarbij ook nog een stevig potje willen bewegen. Zie als voorbeeld Aainjaa (https://youtu.be/4oAHdIuWYRY) of dit... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker xtremaolimburg op 03-08-2022, 85 keer bekeken.

GEZOCHT DRUMMER. Helaas moeten wij op zoek naar een nieuwe/andere drummer. Wij gaan door en ter vervanging zoeken wij een gevorderde goede drummer met enige jaren ervaring met het spelen in een band. Leeftijd is niet belangrijk! Kijk even verder op onze Facebookpagina (ODESSA2) om een indruk te... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Norbert Schmidt op 25-01-2022, 357 keer bekeken.

Meer "Drummers Gezocht" regio Limburg

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!