Drummers Gezocht in Heerlen

3 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Heerlen"

Hey drummer! Ik (zanger/gitarist) en bassist, beiden uit Parkstad, zijn op zoek naar een drummer (voorkeur 30-40 jaar, maar jonger of ouder is ook bespreekbaar) die zin heeft om een band te vormen met eigen muziek. In de basis even met z’n drieΓ«n, maar wellicht uiteindelijk een vierde persoon (toetsen of extra gitaar). Er zijn al een hoop liedjes geschreven, zes daarvan zijn gedurende 2023 ook al in bandvorm uitgewerkt, de rest bestaat enkel in de basis. Genre is indie pop-rock, met hier en... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Frankuitar op 22-11-2023, 133 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een nieuwe drummer om de line-up compleet te maken. Door Corona kwam helaas veel stil te staan en door omstandigheden hebben we afscheid moeten nemen met onze drummer. Er zijn weer optredens en evenementen waar we ook deel aan kunnen nemen! We hebben opnames, eigen muziek en mogelijkheden to optredens als de lineup compleet is. We spelen death metal - dit is een breed begrip, maar denk hierbij aan iets in de richting van Six Feet Under met hardcore elementen. Mocht jij... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Rpangelov op 05-09-2022, 114 keer bekeken.

Ik ben voornemens een nieuwe percussie sambagroep op te starten (het hele plan ligt al klaar) waarbij ik op zoek ben naar muzikanten/drummers die los willen gaan op instrumenten maar daarbij ook nog een stevig potje willen bewegen. Zie als voorbeeld Aainjaa (https://youtu.be/4oAHdIuWYRY) of dit filmpje om een beetje het idee te krijgen wat ik bedoel (https://youtu.be/REQH9YZmf2o). Ik zoek mensen tot max. 35 jaar om het project mee op te starten. Ik heb een heel nieuw instrumentarium aangeschaft... Lees meer »

Drummer Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker xtremaolimburg op 03-08-2022, 122 keer bekeken.