Drummers Gezocht in Maastricht

3 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Maastricht"

Op zoek naar: drummer, bassist, tweede gitarist of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten. Genre: post-punk/indie/alternative/etc. Waar: Utrecht, Eindhoven, Maastricht en alle andere steden die goed met het ov bereikbaar zijn. Wie ben ik?: Jordan Faber, 22 jaar oud, zanger en gitarist, beïnvloed door artiesten zoals Nick Cave, Idles, Fontaines DC, Björk, Black Midi, Pulp, BCNR Een paar van mijn nummers voor een idee van wat ik kan: https://youtu.be/DhqdY-8g1IY... Lees meer »

Drummer Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker Jordan Faber op 05-01-2023, 236 keer bekeken.

Nieuw op te richten band zoekt een gitarist en een drummer. M/V/Anders maakt niet uit. Leeftijd is geen bezwaar. Eigen apparatuur is een must. Zanger (31, 12 jaar ervaring met zang, kan eventueel fungeren als ritmegitarist met 21 jaar ervaring) en bassist (30 jaar) zijn al aanwezig. Heb je interesse? Stuur een berichtje. Bonuspunten als je een link hebt naar een video waarin je laat zien dat je het kan. Maak het een beetje... Lees meer »

Drummer Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker YentlBrandt op 10-08-2022, 134 keer bekeken.

Benieuwd naar onze sound? Check de link onderaan! Gramotone is op zoek naar een drummer in omgeving Maastricht! We spelen voornamelijk eigen werk, nemen demo's op en spelen veel live. We zoeken een creatieve gast die zich thuis voelt in genres als funk, bluesrock, psychedelic rock, rockabilly, reggae en surf. Zin om te knallen en creatief aan de gang te gaan? Stuur een berichtje! :) Dat mag naar: peaupilosa@gmail.com Of bel/whatsapp Jaimy op 06... Lees meer »

Drummer Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker Lovecraft96 op 20-03-2022, 334 keer bekeken.

Meer "Drummers Gezocht" regio Limburg

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!