Drummers Gezocht in Groningen

9 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Groningen"

Blues/Blues Rock Band zoekt drummer. Eigen inbreng gewenst. Repeteren in Groningen. Zoekgebied: Groningen/Noord-Drenthe. Bezetting: Zang, Toetsen(Hammond/Piano), Bas en 2x Gitaar. Ervaren muzikanten. Doel: Plezier maken en uiteindelijk optreden. Welke drummer haalt ons uit de... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker woldhoff@home.nl op 09-04-2024, 52 keer bekeken.

Hi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Dick wolf op 14-03-2024, 111 keer bekeken.

Alternative Rock band zoekt nieuwe drummer tussen de 25 & 30 jaar in de omgeving Groningen stad. We spelen eigenlijk alleen eigen werk en willen dit ook graag opnemen. Vorig jaar hebben we onze eerste single uitgebracht en we zijn op dit moment bezig met het opnemen van de volgende 3 nummers. We... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Jesi_98 op 11-03-2024, 66 keer bekeken.

Hallo, wij zijn een beginnende band die een drummer zoekt. Onze band bestaat nu uit: Imre (20): gitaar, sax en zang Lisa (21): gitaar en zang Duuk(20): bas piano We zoeken iemand van ongeveer 18-25 die met ons wil drummen. De muziek die we willen gaan spelen is een beetje jaren 80 rock muziek. Denk... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Imreschakelaar op 16-02-2024, 139 keer bekeken.

Wij zijn Peter (gitaar), Harmen (gitaar) en Martijn (bas). Alledrie ervaren muzikanten van rond de 30 die weer bij elkaar zijn gaan zitten om muziek te maken. We spelen vooralsnog punkrock covers met af en toe een uitstapje naar een ander genre. We zoeken een drummer die kan pompen maar ook groove... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Petharmar op 14-10-2023, 181 keer bekeken.

Wij zijn een rock/grunge band bestaande uit een zangeres/gitarist en een gitarist, midden 30, die nog op zoek zijn naar een drummer en een bassist. Ons doel is om met eigen repetoire de planken op te gaan en vooral veel plezier te hebben in het samen muziek creëren. We repeteren 1 keer per week in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MarMar op 27-06-2023, 310 keer bekeken.

Geachte collega's, Na een prachtige (speel)tijd voor de coronacrisis starten wij als band (Bluesteps and the horns) weer op. Wij kijken uit naar onze waddentour (Oerol en Roggefeest) die in 2023 gepland zijn. Helaas is onze zanger niet meer in staat om dit mee te maken. Daarom zoeken wij as soon as... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker bluesfunk op 18-11-2022, 207 keer bekeken.

Wij zijn een rock/grunge band bestaande uit een zangeres/gitarist en een gitarist, midden 30, die nog op zoek zijn naar een drummer en een bassist. Ons doel is om met eigen repetoire de planken op te gaan en vooral veel plezier te hebben in het samen muziek creëren. We repeteren 1 keer per week... Lees meer »

Drummer Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MarMar op 25-06-2022, 172 keer bekeken.

Meer "Drummers Gezocht" regio Groningen

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Groningen"