Drummers Gezocht in Nijmegen

11 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Nijmegen"

Hallo, ik ben een zangeres uit Zuid-Afrika, op zoek naar een drummer voor mijn band. We zijn momenteel met een toetsenist en een bassist. Ik zing originele muziek en de stijl is Afro-hedendaagse jazz. Stuur gerust een berichtje als je interesse hebt of vragen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yaway77 op 15-06-2024, 46 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, Ik (gitarist51 jong van geest) zoek Muzikanten(drummer/Bassist/ zanger) Om een knallende (Hard)rock band op te richten voor voornamelijk eigen nummers met af en toe een cover. Bestaande band mag ook. Denk hierbij aan invloeden van AC/DC, Airbourne, 80ties hairrock bands.. Maar... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker SlingStoneOne op 09-06-2024, 78 keer bekeken.

De GAB Band zoekt een gemotiveerde drummer die zin heeft om onze band te komen versterken. Wij bestaan momenteel uit een bassist, gitarist en zangeres. Wij spelen dansbare muziek uit de jaren 70 en 80, en zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gert Albers op 05-04-2024, 319 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een drummer voor onze Jazz band.( Sax,trompet, piano, bass,drums.) Heb je ervaring met het spelen van Jazz standards, kan je goed een beat/tempo vasthouden? Kan je ook zacht en langzaam spelen en ben je gedreven om het beste van jezelf op podia te laten horen? stuur een... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker QuQu op 28-01-2024, 201 keer bekeken.

https://www.meetup.com/nijmegen-jamsessions/ Do you want to play in a band? Always wanted to play in band but never had the chance? Played in a band in the past? Looking for a musician for your new project? Meet nice people and socialize? Then this group is for you. You are welcome to join the band... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker yellowblues op 18-10-2023, 275 keer bekeken.

Ik ben Danni en ben 19 jaar. Woon in de omgeving Nijmegen en speel op dit moment (gitaar) met iemand anders (vocalist/drummer). Wij zijn opzoek naar een drummer/bassist/gitarist. Wij spelen bands zoals, metallica, slayer en black sabbath. Ook zijn we bezig met onze eigen muziek. Als je interesse... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Danni G op 04-10-2023, 123 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 38 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben inmiddels een aantal potentiële zangers en willen als volgende stap kijken of we samen met een drummer... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker smeets_robin op 10-07-2023, 400 keer bekeken.

De GAB Band zoekt een gemotiveerde drummer die zin heeft om onze band te komen versterken. Wij zijn een band in doorstart, en bestaan momenteel uit bassist, gitarist en zangeres. Wij spelen dansbare muziek uit de jaren 70 en 80, en zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gert Albers op 23-02-2023, 596 keer bekeken.

Hey! Ik ben Anna en ik ben nog op zoek naar een drummer en een tweede gitarist voor mijn nieuwe band. Ik wil eerst beginnen met wat covers, dat is makkelijk om in te studeren en dan kunnen we kijken of het klikt. Denk aan Stone Temple Pilots, Audioslave, Tonic, Ty Segall en Pearl Jam. Eigen werk is... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Annabaartmans op 11-01-2023, 368 keer bekeken.

Hallo! Ik ben een gepassioneerde drummer van 43 jaar, heb inmiddels meer dan 5 jaar drumles en ben nu op een punt gekomen waar het me erg leuk en leerzaam lijkt om samen met anderen muziek te maken. Ondanks het feit dat ik wel al wat kleinere projectjes met andere muziekkanten heb gedaan heb ik nog... Lees meer »

Drummer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Lis_drum op 07-09-2022, 134 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Drummer Gezocht Nijmegen"