Dirigent Harmonieorkest (Megchelen)

Dirigent Harmonieorkest

In Dirigent Gezocht in Megchelen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Harmonie St. Caecilia Megchelen op 21-05-2023, 91 keer bekeken.

Harmonie St. Caecilia uit Megchelen zoekt een enthousiaste

DIRIGENT (m/v)

Onze harmonie repeteert elke maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ons eigen clubgebouw in Megchelen.

We zoeken per direct een dirigent die:

In het bezit is van een HaFaBra-directie of hiervoor studeert
Sociaal, motiverend en enthousiasmerend is
Gevoel heeft voor het verenigingsleven
Aandacht besteedt aan leerlingen (jeugd/zij-instromers) en daarmee nieuwe muzikanten stimuleert om zich aan te sluiten bij onze vereniging
Meedenkt over de toekomst van onze vereniging

Wie zijn wij?
Harmonie St. Caecilia uit het Achterhoekse Megchelen is een gezellige club enthousiaste muzikanten die zo’n dertig leden telt in de leeftijd van 14 tot 76 jaar. Als dirigent kom je voor een hechte vereniging te staan, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staan. Dit is zowel te merken tijdens onze repetities als bij onze concerten. Met het accent op populaire muziek zijn we in staat een sfeervol en afwisselend programma te brengen. Dit met respect voor ieders niveau (we spelen in de derde divisie), waarbij voor iedereen een passende uitdaging wordt geboden.

Naast straatoptredens in het dorp en onze jaarlijkse concerten hebben we de afgelopen jaren ook grote muzikale evenementen georganiseerd, waaronder het Berkenhofconcert. Dit evenement was jarenlang het toneel voor onze eigen harmonie, aangevuld met optredens van muziekgroepen en koren uit het hele land. Ook ons sfeervolle kerstconcert, waarbij we samenwerken met diverse popkoren uit de regio, is elke editie een groot succes.

Spreekt het bovenstaande je aan en ben je enthousiast geworden om samen met ons deze muzikale uitdaging aan te gaan?

Stuur dan je motivatie en CV voor 11 juni 2023 naar ons secretariaat:
Harmonie St. Caecilia Megchelen
T.a.v. Inge Messink
St.caecilia.megchelen@gmail.com
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Inge Messink (0612056593)