Joy for People zoekt dirigent m/v!! (Dokkum)

Joy for People zoekt dirigent m/v!!

In Dirigent Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker wavdh op 26-02-2023, 247 keer bekeken.

Gezocht! Een inspirerende, muzikaal leider voor ons gospelkoor!

Joy for People Gospel Choir (JfP) is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 50 jaar wil JfP op deze manier de Boodschap delen. In al die jaren is de groep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor.
Met een koor van momenteel 16 zangers, begeleid door piano, bas en drums (bij gelegenheid uitgebreid), kan Joy for People een divers repertoire brengen: van ingetogen ballads, a capella nummers tot uitbundige gospelrock. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.
De verbinding binnen de groep, de gezongen woorden en de kwaliteit van de muziek leiden tot een intense muzikale beleving. Hieraan geven wij vorm door middel van themadiensten en themaconcerten (Kerst, Pasen), het verlenen van medewerking aan kerkdiensten en het zelf organiseren van concerten, bijvoorbeeld in samenwerking met andere verenigingen. De frequentie waarin we optreden is wisselend, maar komt gemiddeld uit op 1 keer per maand.

WIJ BIEDEN
Een uitdaging bij een zeer gemotiveerd gospelkoor met een breed repertoire, begeleidingsband en eigen apparatuur voor licht en geluid om professionele concerten te geven.

Kijk voor de rest van de vacaturetekst op onze website (check link!).