Blazers Gezocht

40 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht"

Hallo. Ik ben tom, 34 jaar en speel sax (tenor/bariton). Ik zoek andere blazers om een ensemble op te richten. Gezelligheid is belangrijk en toch ook een beetje het niveau (ervaren amateur :)). Een drankje doen na afloop lijkt me ook lekker. Afhankelijk van de reacties kunnen we kijken wat mogelijk... Lees meer »

Blazer Gezocht in Waddinxveen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Timmultisax op 12-04-2024, 29 keer bekeken.

Een aantal ervaren dixieland muzikanten zoeken ter completering van hun orkest een trompettist en een trombonist die bekend zijn met het dixielandrepertoire. Wij repeteren in Hoofddorp. De bezetting is nu een klarinet , banjo , bas en drums. Optredens is zeker de bedoeling alhoewel het samenspelen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Mr-gentle op 16-01-2024, 55 keer bekeken.

Beste blazer, Wij zoeken een ervaren en gezellige extra blazer. Onze blazerssectie bestaat uit saxofoon, trombone en trompet. We zoeken daarbij een vierde blazer. Wij zijn Soul'n Pepper, spelen al jarenlang samen en spelen Soulcovers. We treden maximaal 10 keer per jaar op. Om een idee te krijgen... Lees meer »

Blazer Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Soulmusic op 15-01-2024, 59 keer bekeken.

Mambochoc zoekt 2e trompet 2e trombone Wij zijn een achttien koppige mamboband en spelen elke dinsdag avond in Amsterdam in het Cygnusgynasium aan de Winautstraar. Het staat allemaal op de site www.mambochoc.nl Noten kunnen lezen strekt tot aanbeveling. Wij zijn een gesubsidieerd orkest en treden... Lees meer »

Blazer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker timbalero op 25-11-2023, 51 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Wij zijn een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optreden... Lees meer »

Blazer Gezocht in Horst (Limburg). Geplaatst door gebruiker Salivette op 04-11-2023, 59 keer bekeken.

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De... Lees meer »

Blazer Gezocht in Sevenum (Limburg). Geplaatst door gebruiker rammenas op 03-10-2023, 193 keer bekeken.