Blazers Gezocht in Brabant

6 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Brabant"

Blaasorkest De Vogelmuzikanten uit Oud Gastel zoeken muzikanten. Bent u de trompettist, of speelt u schuiftrombone, bariton, of bas en u houd van gezelligheid dan bent u bij de Vogelmuzikanten op het juiste adres. Meld u aan via vogelmuzikanten@hotmail.com Wij repeteren op Vrijdagavond in het Hart... Lees meer »

Blazer Gezocht in Oud Gastel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vogels24 op 28-05-2023, 116 keer bekeken.

Beste muzikant, Een goed stukje muziek ! Zo wordt 't Harmonieke uit Made vaak omschreven. Een gezellige club van 16 mannen is op zoek naar versterking. Ivm het vertrek van ÊÊn van onze baritonisten zijn we in beginsel op zoek naar versterking binnen de zwaar koper sectie. Speel je bijv. bariton,... Lees meer »

Blazer Gezocht in Made (Brabant). Geplaatst door gebruiker J van Meggelen op 10-03-2023, 143 keer bekeken.

Hoi, Ik wil graag beginnen met een nieuw projectje. Gewoon lekker samen muziek maken die we leuk vinden. Akoestisch, elektrisch, of een combinatie. Altijd leuk, al heeft akoestisch wel een voorkeur voor mij. Van Neil Young via Billy ldol naar Prince, eigenlijk maakt het niks uit, als wij het maar... Lees meer »

Blazer Gezocht in Regio Budel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jarnomatic op 07-09-2022, 59 keer bekeken.

Goededag, wij, Pretband Okalnix uit Bavel is een gezellige band die opzoek is naar muzikanten. Wij reperteren iedere vrijdagavond van 20:00 - 22:00 in Oosterhout. Wij zijn opzoek naar Bas,trompet,saxofoon,bariton en trombone. Wij spelen voornamelijk met carnaval, maar in het zomerseizoen doen wij... Lees meer »

Blazer Gezocht in Oosterhout nb (Brabant). Geplaatst door gebruiker Pretband Okalnix op 12-06-2022, 58 keer bekeken.