Blazers Gezocht in Gelderland

7 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Gelderland"

Bij de early birds big band zijn wij nog op zoek naar trombonisten die het leuk vinden om op de maandagmiddag tussen 14 en 16 uur leuk en gezellig met elkaar big band muziek te maken. Voor info kijk op onze site, die nog in opbouw is,... Lees meer »

Blazer Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Dirma Tamboer op 12-04-2023, 57 keer bekeken.

Het AFO (Arnhems Fanfare Orkest) is op zoek naar een drummer en kan zeker ook versterking gebruiken in diverse blazers groepen (bugel, trompet en trombone b.v.) Zit je op donderdagavond maar wat op de bank te hangen, dan is het tijd om hier vanaf te komen! Wist je dat je op de donderdagavond ook... Lees meer »

Blazer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jan Oostendorp op 03-03-2023, 73 keer bekeken.

Bij onze muziekvereniging in Arnhem met een fanfareorkest en percussiegroepen is ruimte voor een trombonist, trompettist, hoornist, baritonspeler en bugelist. We treden 6x per jaar op met het orkest en spelen ook in kleine bezetting bij verschillende gelegenheden (kerst, carnaval) We spelen ook mee... Lees meer »

Blazer Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker WAMV op 23-01-2023, 140 keer bekeken.

Wij (keyboarder, drummer en bassist) hebben de hoofden weer bij elkaar gestoken nadat onze vorige funk-/bluesrockband, meer dan een jaar geleden, een stille dood is gestorven. Want het bloed kruipt.. De bedoeling is een nieuwe, multiculturele band op te starten waarbij de groove nog meer centraal... Lees meer »

Blazer Gezocht in Apeldoorn / Deventer (Gelderland). Geplaatst door gebruiker tanahpagi op 25-09-2022, 159 keer bekeken.

Big Band Bemmel zoekt trompettisten en trombonisten. We zijn een gezellige groep die met veel plezier, een goede dirigent en twee beste vocalisten een breed, jazzy repertoire speelt. Repetities om de 14 dagen op de zaterdagochtend in Bemmel.... Lees meer »

Blazer Gezocht in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bert Derx op 08-05-2022, 49 keer bekeken.

Gezocht : trompet/bugel Tenorhorn/bariton trombone/bas. Voor klein orkest tussen Zevenaar en Emmerich. Stijl : Viera Blech/Insbrücker Böhmisch Blech Verruckt/Fegerländer en Ballade met Mooi solo, s Geen contributie/gewoon gezellig samen spelen. Rep. Plaats en tijd in overleg. Graag... Lees meer »

Blazer Gezocht in Spijk. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Knoedel61 op 02-02-2022, 65 keer bekeken.

Best bekeken in "Blazer Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!