Blazers Gezocht in Limburg

3 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Limburg"

Wij zijn op zoek naar versterking bij het zwaar koper. Wij zijn een kapel uit Horst, die wekelijks op donderdag repeteert. Naast het muzikale gedeelte staat gezelligheid met veel ‘joeks en plezeer’ hoog in ons vaandel. Optredens zoeken we zorgvuldig uit want we willen alleen leuke optreden doen. Meer info is te vinden op de Facebook pagina van de Kleffe Zök. Dus: -speel je trombone, tuba of iets wat er op lijkt? -ben je op donderdagavond beschikbaar? Stuur dan vrijblijvend een pb op de... Lees meer »

Blazer Gezocht in Horst (Limburg). Geplaatst door gebruiker Salivette op 04-11-2023, 29 keer bekeken.

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband bezetting en bestaat uit 4 saxofoons, 3 trompetten, 3 trombones, accordeon, gitaar/zanger,... Lees meer »

Blazer Gezocht in Sevenum (Limburg). Geplaatst door gebruiker rammenas op 03-10-2023, 83 keer bekeken.

Voor onze (nu 7-koppige) Swinging Jazz-band zijn we, na het wegvallen van onze muzikaal leider / trombonist, op zoek naar een nieuwe blazer en mizikaal leider. Ons repertoire bestaat uit twee stromen: old time Jazz en moderne nummers in een jazzy jasje. Ben jij de (koper)blazer of saxofonist die ook de band naar de toekomst wil leiden? Schroom dan niet en neem contact op, misschien zijn we samen wel de Match Made In Heaven! Neem eens een kijkje op www.curlykale.nl Reageer via... Lees meer »

Blazer Gezocht in Hoensbroek (Limburg). Geplaatst door gebruiker llgvangestel op 18-02-2023, 95 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!