Blazers Gezocht in Zuid-Holland

10 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Zuid-Holland"

Goeiemorgen allemaal! Met mijn band ROCKSHOW Revival brengen wij de Wings Over America plaat van Wings (Paul McCartney) in z'n geheel weer live. We hebben een nette zeskoppige band bestaande uit 2 gitaristen, 2 toetsenisten, een bassist en een drummer. De kenner weet dat bij deze show in de jaren... Lees meer »

Blazer Gezocht in Omgeving rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Musician_NL op 31-05-2024, 49 keer bekeken.

Hallo. Ik ben tom, 34 jaar en speel sax (tenor/bariton). Ik zoek andere blazers om een ensemble op te richten. Gezelligheid is belangrijk en toch ook een beetje het niveau (ervaren amateur :)). Een drankje doen na afloop lijkt me ook lekker. Afhankelijk van de reacties kunnen we kijken wat mogelijk... Lees meer »

Blazer Gezocht in Waddinxveen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Timmultisax op 12-04-2024, 50 keer bekeken.

We bestaan nog niet zo lang maar kunnen ons al prima redden. We hebben al een paar prachtige concerten gegeven en projecten uitgevoerd. Maar we kunnen altijd nog goede en talentvolle muzikanten gebruiken. Je wordt geen lid van een vereniging maar je wordt donateur van onze stichting. Dat is een... Lees meer »

Blazer Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker karinenmarcel@casema.nl op 20-09-2023, 96 keer bekeken.

Onze kersverse band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Gewoon om lekker muziek te maken en af en toe een optreden te doen. Voor het soort muziek is de bezetting nog wat te dun, we... Lees meer »

Blazer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Snelsnel op 01-06-2023, 115 keer bekeken.

De Melodymakers is een dagorkest met ervaren amateur-musici, die allemaal overdag willen musiceren. Op dit moment vormen we met 14 muzikanten een heel gezellige groep. Wij repeteren op woensdagmorgen in De Zilk (gemeente Noordwijk), Zuid Holland. Ons repertoire is jaren 50-60 muziek maar ook andere... Lees meer »

Blazer Gezocht in Noordwijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ton.zeilstra op 07-02-2023, 112 keer bekeken.

Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies Coverband, zoeken uitbreiding met een (of meer) blazers en een toetsenist. De band bestaat uit nu een drummer, een bassist, een slaggitarist, een sologitarist, een zangeres. We zijn wel gewend aan een saxofonist en... Lees meer »

Blazer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker CoolCat op 26-09-2022, 92 keer bekeken.