Blazers Gezocht in Zuid-Holland

10 Advertenties Gevonden in "Blazer Gezocht in Zuid-Holland"

We bestaan nog niet zo lang maar kunnen ons al prima redden. We hebben al een paar prachtige concerten gegeven en projecten uitgevoerd. Maar we kunnen altijd nog goede en talentvolle muzikanten gebruiken. Je wordt geen lid van een vereniging maar je wordt donateur van onze stichting. Dat is een... Lees meer »

Blazer Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker karinenmarcel@casema.nl op 20-09-2023, 30 keer bekeken.

Ben jij op zoek naar een muzikale uitdaging en veel concerten in een gezellige groep muzikanten? Het orkest speelt moderne amusementsmuziek en gelegenheidsmuzieken en heeft een fanfare bezetting. Wij zoeken naar muzikanten met enige ervaring, die het leuk vinden om wekelijk aan een divers... Lees meer »

Blazer Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Arjen van Putten op 05-09-2023, 44 keer bekeken.

Onze kersverse band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Gewoon om lekker muziek te maken en af en toe een optreden te doen. Voor het soort muziek is de bezetting nog wat te dun, we... Lees meer »

Blazer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Snelsnel op 01-06-2023, 94 keer bekeken.

De Melodymakers is een dagorkest met ervaren amateur-musici, die allemaal overdag willen musiceren. Op dit moment vormen we met 12 muzikanten een heel gezellige groep. Wij repeteren op woensdagmorgen in De Zilk (gemeente Noordwijk), Zuid Holland. Ons repertoire is jaren 50-60 muziek maar ook andere... Lees meer »

Blazer Gezocht in Noordwijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ton.zeilstra op 07-02-2023, 98 keer bekeken.

Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies Coverband, zoeken uitbreiding met een (of meer) blazers en een toetsenist. De band bestaat uit nu een drummer, een bassist, een slaggitarist, een sologitarist, een zangeres. We zijn wel gewend aan een saxofonist en... Lees meer »

Blazer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker CoolCat op 26-09-2022, 58 keer bekeken.

Best bekeken in "Blazer Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!