Bassist zoekt Band in Den Haag


9 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Den Haag"

Alweer een tijdje geleden dat ik gespeeld heb. Enige ervaring met bandjes en optreden. Als kind gitaar leren spelen maar in bandjes altijd basgitaar. Als tiener in slechte maar leuke punkbandjes (wel met eigen nummers). Later vooral in gelegenheidsbandjes (eigen nummertjes en covers van Pixies,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Pepijn op 23-05-2023, 52 keer bekeken.

Hallo! Via deze weg ben ik opzoek naar een nieuwe band om samen onze passie te kunnen delen! Ik ben 34, woon in Den Haag.Ik heb veel (podium) ervaring. Bekend met meerdere muziekstijlen. Blues, Soul, Reggae/Ska, Rock, Pop, Metal, Funk, Disco etc. Afstand is niet zo erg, als het maar niet aan de... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Robbiie op 14-05-2023, 70 keer bekeken.

Bassist, 55, jong van geest, zoekt band in Zuid Holland , omgeving Den Haag Stijl: . Funky-soul-blues-rock. Lang niet in band gespeeld maar het kriebelt weer. Waarom moet ik minimaal 250 tekens in dit veld hebben? Maar dit vult lekker op. Haha Groeten van George... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Geo67 op 29-03-2023, 130 keer bekeken.

chris.verstralen@hotmail.com +31 637423963 Hi ik ben Chris, 31 jaar en woon in Scheveningen. Ik ben op zoek naar een band voor als hobbyist, optreden zou leuk zijn! Aantal keren repeteren maakt me niet uit, ik dacht zelf aan 1x per week. Ik heb geen muzikale voorkeur, het enige wat ik niet graag... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ChrisVerstralen op 19-02-2023, 148 keer bekeken.

Hoi, Sinds 2,5 jaar bassist. Ik wil graag met anderen wat band-ervaring opdoen. Voor nu alleen nog covers. Ik lust alles: Disco, Black Metal, Pop, Jazz, Indie. Beetje klungelen met een biertje en lachen. Wie doet er mee? Groet,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rogiert op 23-06-2022, 210 keer bekeken.

Hoi muzikanten, Ik ben een bassist van 48 jaar en ben opzoek naar een leuk POP bandje in de omgeving Den Haag of elders in Zuid Holland (als het een beetje aan te rijden is). Geen rock of blues, maar echte top40 shit met dikke synthesizer/keyboard, zangeres, drum gitaar en bass.  Ben net het pop... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Charlie73 op 26-01-2022, 274 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Zoekt Band Den Haag"