Bassist zoekt Band in Den Haag

11 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Den Haag"

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting te vormen en een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare jazz tunes in de Realbooks in alle jazzgenres.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 14-06-2024, 22 keer bekeken.

Hey, I'm a bassist and searching for musicians to start a rockband to jam/perform and eventually make music. I mostly play Arctic Monkeys, Muse, Maneskin, Queens of the Stone Age, royal blood... I'm open to try anything and really investing in the band! Preferably musicians between the ages of 18... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker anja op 14-03-2024, 128 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting te vormen en een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare jazz tunes in de Realbooks in alle jazzgenres.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 30-01-2024, 75 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Lorenzo, 33 jaar en ik ben op zoek naar een bandje. Ik heb zo’n 3/3.5 jaar ervaring, waarvan een half jaar in bandformatie. Bands zoals Sleep, Lowrider, Slomosa, Electric Wizard en Kyuss ligt voornamelijk mijn voorkeur kwa sound die ik wil maken. Eigenlijk gewoon lekker hard... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fuzzy_Lo op 15-09-2023, 121 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag, vnl. een pianist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks. Leeftijd is niet zozeer een... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 11-08-2023, 110 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het spelen in... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 04-08-2023, 94 keer bekeken.

Hallo! Via deze weg ben ik opzoek naar een nieuwe band om samen onze passie te kunnen delen! Ik ben 34, woon in Den Haag.Ik heb veel (podium) ervaring. Bekend met meerdere muziekstijlen. Blues, Soul, Reggae/Ska, Rock, Pop, Metal, Funk, Disco etc. Afstand is niet zo erg, als het maar niet aan de... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 14-05-2023, 298 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Zoekt Band Den Haag"