Bassisten Gezocht in Bovenkarspel

3 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Bovenkarspel"

Het Hazeskoor uit Bovenkarspel zoekt dringend een bassist of basgitarist voor onze band van vier muzikanten. Wij zingen alleen liedjes van Hazes sr. Als u interesse of vragen heeft neem dan contact met mij op! Wij zijn een enthousiast koor met ongeveer 30 leden ex band en dirigent. Wij repeteren iedere even week op maandagavond in Bovenkarspel. Wij treden voornamelijk op in Noord-Holland. Wij hebben verschillende keren gezongen in Paradiso tijdens de korendagen! Zie You Tube.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hazeskooroosterleek op 21-09-2023, 111 keer bekeken.

Hoi, Tessa en ik (Tom) van Moral of the Story zijn opzoek naar muzikanten, waaronder een bassist! Onze band is kort geleden uit elkaar gegaan, maar wij willen gewoon vrolijk doorgaan met muziek maken en zijn daarom opzoek naar nieuwe bandleden. De hoofdgenres van de band bestaand uit: Funk, Soul en HipHop en we staan zeer open voor eigen gemaakte werken. Met de band willen we 1 keer week kunnen repeteren, wat we bij Tessa thuis kunnen doen, en willen dan ook regelmatig optredens gaan doen. Ben... Lees meer »

Bassist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TomDijkstradrums op 27-02-2023, 227 keer bekeken.

Het Hazeskoor uit Bovenkarspel zoek een nieuwe bassist. We oefenen elke even week op maandagavond in Bovenkarspel. Wij zijn een enthousiast koor dat alleen nummers zingt van Hazes sr. Er staat een kleine vergoeding tegenover. Bij interesse graag contact met de voorzitter van het... Lees meer »

Bassist Gezocht in Bovenkarspel (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Hazeskooroosterleek op 29-12-2022, 219 keer bekeken.