GEZOCHT: ERVAREN BASSISTE / BASSIST (Amsterdam)

GEZOCHT: ERVAREN BASSISTE / BASSIST

In Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ernie2 op 20-06-2024, 108 keer bekeken.

Ben jij een bassiste / bassist met een passie voor postpunk, new wave en gothic rock muziek? Heb je ruimere podium ervaring en hou je van een vette plectrum sound? Dan zijn wij The Dark Wave op zoek naar jou!
Over ons: The Dark Wave is een ervaren band gevestigd in Amsterdam, geworteld in de diepe klanken van postpunk en new wave. We spelen niet voor het geld maar voor de passie die we muzikaal delen, zowel covers als eigen werk, (streven 50/50) met een eerbetoon aan iconen zoals The Clash, The Cure, The Cult, Bauhaus, Echo & the Bunnymen, Sisters of Mercy, Joy Division, The Gun Club, Talking Heads, The Sound en nog veel meer...
Wat we zoeken: Een toegewijde ervaren bassist(e) die niet alleen onze liefde voor deze muziek deelt, maar ook haar / zijn eigen creativiteit en flair toevoegt aan ons geluid. Je bent bereid om minimaal twee keer per maand te oefenen in Amsterdam en minimaal 1 x per maand op te treden op zowel intieme als grotere locaties. We treden de laatste tijd gemiddeld 1 x per maand op maar er zit groei in en we streven naar meer (gemiddeld 2 x per maand).
Jouw kans: Wil je deel uitmaken van een gepassioneerde band die het zwarte hart van de postpunk levend houdt? Grijp dan nu je kans, laat je van je horen!
Interesse? Neem contact met ons op via thedarkwave.band@gmail.com en laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor The Dark Wave. We kijken uit naar je auditie!
Join The Dark Wave and let your black heart out!