Stories from Shamehill zoekt bassist (m/v) (Amsterdam)

Stories from Shamehill zoekt bassist (m/v)

In Bassist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker JDdH op 18-12-2023, 231 keer bekeken.

Instrumentale surfband Stories from Shamehill zoekt een bassist (m/v). De met reverb doordrenkte, ongepolijste sound van de band zou niet misstaan in een obscure Quentin Tarantino film. Meedogenloze uptempo knallers en plain ol’ wave riders.

De band - gitarist Joris de Haan en drummer Arend Keeman - bestaat alweer tien jaar en rekt de grenzen van het genre op zonder de nalatenschap van Dick Dale en de Treble Spankers uit het oog te verliezen.

Afgelopen jaar hebben we 15 optredens gegeven. Onder meer op het legendarische Surfer Joe Summer Festival in ItaIië maar bijvoorbeeld ook op de Rollende Keukens in Amsterdam en als support van Batmobile in Corneel, Lelystad. In het verleden hebben we ook een tourtje door Californië gedaan, en er zijn plannen om dit in de toekomst nogmaals te doen.

Ons laatste album - The Return of the Space Mariachis - is uit 2022 en wel toe aan een opvolger. Al onze releases kun je vinden op spotify (en alle andere online platformen): https://open.spotify.com/artist/4L9haVwnEIvUu2sc509vcL?si=wwUTaDMlSoer60WTONUNzQ

Wat zoeken we? Een gezellige, enthousiaste meid of jongen die houdt van een geintje, biertje en lekker muziek maken. De tracks maken we samen en ontstaan vaak uit een idee van deze of gene. We repeteren in Purmerend of Amsterdam.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een berichtje naar: storiesfromshamehill (@gmail.com)

Website: www.storiesfromshamehill.nl

Live at Surfer Joe Summer Festival Italy