Bassist m/v gezocht (Zutphen)

Bassist m/v gezocht

In Bassist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jacques Derkse op 22-05-2023, 464 keer bekeken.

Wij zijn de Local Heroes - de naam is cliché, we know, wordt aan gewerkt- een hobbyband uit Zutphen. In complete vorm telt de band nu 8 leden: Toetsenist, Bassist Drummer, Gitarist, 3 blazers, en een zangeres. Op dit moment zijn dat er nog 6 (4 man 2 vrouw) want de bassist gaat er mee stoppen en de trombonist had geen tijd meer.
Tot voor kort kende we de luxe van een bandcoach/arrangeur waardoor een groot deel van ons repertoire bestaat uit eigen arrangementen van nummers die "iedereen" wel kent maar die je zelden "live" hoort van coverbands, (zie lijstje onderaan dit bericht)

Na het overlijden van onze bandcoach zijn we dapper doorgegaan, ook met uitzoeken, bewerken en instuderen van ‘nieuwe’ nummers, terwijl we het opgebouwde repertoire ook in ere houden. Ons plan is om na de zomerstop - vanaf 17 september - weer te gaan repeteren. Daarna gaan we een demo maken en het idee is om tenminste 4 x per jaar te gaan optreden.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit (re)creatieve proces en kun je op je bas meer dan alleen de grondtoon spelen, neem dan contact op met Jacques Derkse of Ton Konijn door te reageren op deze advertentie. We proberen dan nog deze zomer een kennismaking te organiseren met het deel van de band dat niet op vakantie is.

Op dit moment zijn de wekelijkse repetities afwisselend op dinsdag en donderdagavond in Zutphen.

Repertoire:
Een demo hebben we nog niet maar wel een filmmontage die we in de Corona-tijd maakten: https://www.youtube.com/watch?v=IhAxdOWT_gk

Op verzoek sturen we graag de repertoirelijst op maar om een idee te geven:
Big yellow taxi J. Mitchell
Black Pearl 0- Margriet Eshuijs
Chuck e’s in Love Rickie Lee Jones
Davy’s on the road again’ M. Mann
Got to Get You into my Life P. McCartney
I’m gonna find another you J. Mayer
Lido shuffle B. Scaggs
Love is all - Roger Glover & Friends 

Meer Bassisten Gezocht in Zutphen: