11koppige allround coverband met breed repertoire zoekt bassist! (Nijmegen)

11koppige allround coverband met breed repertoire zoekt bassist!

In Bassist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker FrankWillems op 03-04-2024, 185 keer bekeken.

Beste bassist,

Wij zijn THUNK!, een 11-koppige allround coverband met een zeer breed repertoire. Zie voor meer info onze website: www.thunk.nl. Omdat onze bassist ons na zes jaar gaat verlaten, zoeken wij een nieuwe!

Wat extra informatie over ons:
- We doen zo n 8 a 10 optredens per jaar. Denk aan bruiloften en andere feesten en festivalletjes. Zie voor een overzicht: https://www.thunk.nl/oude-agenda/
- Ons repertoire is te vinden op https://www.thunk.nl/repertoire/. Een indruk van ons krijg je via: https://www.thunk.nl/video/ (dit jaar willen we weer een goede promo-video gaan opnemen)
- We zien de band als hobby. We gaan voor gezelligheid, maar tegelijkertijd proberen we ook als band kwalitatief goede optredens neer te zetten. Verwacht niet dat je er financieel iets aan over houdt: je onkosten worden wel vergoed. En verder gaan we een paar keer per jaar met z n allen uit eten van onze inkomsten, om het bandleven te vieren.
- We repeteren op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Malden, onder Nijmegen.
- De leeftijd van de bandleden loopt uiteen van dertigers tot pensioengerechtigden. Voor foto s, zie: https://www.thunk.nl/bandleden/. Leeftijd speelt bij ons geen rol!

Van een bassist verwachten we dat die persoonlijk en muzikaal goed met ons matcht en snel met ons mee kan draaien. Het is een pre als je noten kunt lezen. Van de meeste arrangementen zijn namelijk ook baspartijen en die kunnen je helpen om e.e.a. snel in te studeren. Het is ook een pre als je in het bezit bent van eigen in-ear-monitoring.

Ik hoor graag of deze informatie jou aanspreekt. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!